Φουριόζα η Σίτι στην πρεμιέρα

Η Premier League ξεκίνησε και εμείς σας δίνουμε συνδυαστική επιλογή  από το κουπόνι του Σαββάτου (10/8) με στόχο το ταμείο!

Φουριόζα η Σίτι στην πρεμιέρα

Πρώτη στάση το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, όπου η πρωταθλήτρια, Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενείται από την Γουεστ Χαμ, η οποία θα επιδιώξει να κατακτήσει μια ασφαλής θέση. Παραδόξως, οι πρωτευουσιάνοι δεν προχώρησαν σε ηχηρές μεταγραφές εκτός από την απόκτηση του Αλέρ που ήρθε σαν αντικαταστάτης του Αρναούτοβιτς.

Ο Γάλλος στράικερ τα τελευταία χρόνια είχε εντυπωσιάσει με την φανέλα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και γι΄αυτό οι διοικούντες των «σφυριών» δαπάνησαν 40 εκ. ευρώ, ποσό ρεκόρ για τον λονδρέζικο σύλλογο. Στα σημαντικότερα φιλικά ηττήθηκαν 4-1 από την Σίτι, ενώ στο τελευταίο έμειναν στο 2-2 με την Μπιλμπάο.

Η Μάντσεστερ άνοιξε την χρονιά με τον τρόπο που έκλεισε την προηγούμενη, δηλαδή με τρόπαιο! Κέρδισε στα πέναλτι την Λίβερπουλ (1-1 ο κανονικός αγώνας) για το Κομιούνιτι Σιλντ. Στο δεύτερο ημίχρονο «υπέφερε», με την αντίπαλο της να χάνει σωρεία ευκαιριών. Λίγα πράγματα στο μεταγραφικό παζάρι, με πιο σημαντική την προσθήκη του μέσου Ρόντρι και του δεξιού οπισθοφύλακα Κανσέλο (ανταλλαγή με τον Ντανίλο).

Τα τελευταία χρόνια οι «πολίτες» περνάνε σαν σίφουνας από την έδρα της Γουέστ Χαμ και αν και κάθε πρεμιέρα κρύβει κινδύνους, πιστεύουμε πως η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα θα συνδυάσει γκολ και ουσία.

Πρόταση
Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Σίτι (14.30) 2 και Όβερ 2,5 (1.67)