Χωρίς άγχος στην Ρωσία, για την παραμονή η Μπολόνια

Οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν από το κουπόνι της Δευτέρας (20/5).

Χωρίς άγχος στην Ρωσία, για την παραμονή η Μπολόνια

Ρουμπίν Καζάν-Ανζί (19:00)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για την 29η αγωνιστική του ρώσικου πρωταθλήματος.

Η Ρουμπίν Καζάν έχει εξασφαλίσει την παραμονή της και θέλει να τελειώσει με νίκη στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της για φέτος. Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε από την Λοκομοτίβ Μόσχας με 4-0 εκτός έδρας, παίζοντας με 10 παίκτες με το σκορ στο 2-0, ενώ έχασε και πέναλτι στο 83ο λεπτό. Αμφίβολοι παραμένουν ο επιθετικός Μπουχάροφ και ο στόπερ Γκρανάτ.

Η Ανζί, η οποία ταλαντίζεται από οικονομικά προβλήματα, έχει γνωρίσει τον υποβιβασμό εδώ και πολύ καιρό, ενώ η τελευταία φορά που πανηγύρισε νίκη, ήταν την πρώτη Μαρτίου. Την προηγούμενη αγωνιστική αντιστάθηκε κόντρα στην μαχητική Άρσεναλ Τούλα, ωστόσο ηττήθηκε με 1-0, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν με πέναλτι. Χωρίς απουσίες θα αγωνιστεί η Ανζί.

Με την Ανζί να μην βρίσκεται σε καλή κατάσταση και την Ρουμπίν να παίζει πιο ελεύθερα, η επιλογή του over 2.5 συνδυαστικά με το να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες, μοιάζει ιδανική επιλογή.

Λάτσιο-Μπολόνια (21:30 Novasports 1)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για την 37η αγωνιστική της Serie A.

Η Λάτσιο βρίσκεται στην 8η θέση, ωστόσο έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στους ομίλους του Europa League, καθώς κατέκτησε το κύπελλο Ιταλίας. Την Τετάρτη (15/5) νίκησε την Αταλάντα στον τελικό, με τις δύο ομάδες να είναι ισάξιες, όμως με δύο γκολ στο 82' και στο 90' οι "λατσιάλι" στέφθηκαν κυπελλούχοι. Ο Σιμόνε Ιντζάγκι δεν υπολογίζει στον τραυματία Τζόρνταν Λουκάκου και τον τιμωρημένο Στέφαν Ραντού.

Η Μπολόνια βρίσκεται τρεις βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και με έναν βαθμό μπορεί να εξασφαλίσει την παραμονή της. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε της Πάρμα 4-1 εντός έδρας, με τους φιλοξενούμενους να είναι αδιάφοροι και να παίζουν χωρίς ουσία. Δεν θα αγωνιστεί ο τραυματίας Φεντερίκο Ματιέλο, όπως και ο τιμωρημένος Μίτσελ Ντάικς.

Με την Λάτσιο να είναι αδιάφορη και την Μπολόνια να καίγεται για έναν βαθμό, θα επιλέξουμε την ισοπαλία ή νίκη των φιλοξενούμενων σε διπλή ευκαιρία, συνδυαστικά με το under 3.5.

Συνοπτικά:

Λάτσιο-Μπολόνια: Χ2 διπλή ευκαιρία & under 3.5 (1.80)