Φουλ του... over στο Europa League

Οι αναμετρήσεις του Europa League ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι (9/5).

Φουλ του... over στο Europa League

Βαλένθια-Άρσεναλ (22:00 ΟΤΕ Sport 2)

Η Άρσεναλ επικράτησε στο πρώτο παιχνίδι με σκορ 3-1.

Η Βαλένθια διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες τις να μπει στην τετράδα δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, ωστόσο δεν της περνάει αδιάφορο το τρόπαιο του Europa League.

Την Κυριακή (5/5) πέρασε νικηφόρα από την έδρα της ουραγού Ουέσκα επικρατώντας με 6-2, με τα 5 γκολ να μπαίνουν στο πρώτο ημίχρονο, ενώ το 6ο στο 51' λεπτό και στην συνέχεια κατέβασε ταχύτητες.

Ο Μαρσελίνο δεν υπολογίζει στους τραυματίες Τσερίσεφ και Κοντόγκμπια, ενώ αμφίβολος είναι ο Ροντρίγκο.

Οι "κανονιέρηδες" έχασαν μαθηματικά την ευκαιρία να μπουν στην τετράδα του πρωταθλήματος και ο μόνος τρόπος για να βρίσκεται του χρόνου στο Champions League είναι μέσω της κατάκτησης του Europa League.

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι μπήκε με το δεξί στο Κυριακάτικο (5/5) παιχνίδι με την Μπράιτον, ανοίγοντας το σκορ στο 9ο λεπτό με πέναλτι και δεν άφησε τους φιλοξενούμενους να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο,ωστόσο η ισοφάριση ήρθε στο 61' πάλι με πέναλτι και το σκορ παρέμεινε στο 1-1 μέχρι τη λήξη.

Χωρίς κάποιον άλλον απόντα η Άρσεναλ, πέραν από τους γνωστούς Ράμσεϊ, Μπεγιερίν, Γουέλμπεκ, Χόλντινγκ και Σουάρεζ.

Το παιχνίδι αναμένεται ροντέο, οπότε θα επιλέξουμε να σκοράρουν αμφότερες συνδυαστικά με το over 2.5.

Τσέλσι-Άιντραχτ (22:00 ΟΤΕ Sport 1)

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο πρώτο παιχνίδι.

Η Τσέλσι έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο επόμενο Champions League και θέλει να κατακτήσει και πάλι το Europa League έπειτα από 6 χρόνια.

Την Κυριακή (5/5) νίκησε την Γουότφορντ με 3-0 μέσα στο Στάμφορντ Μπριτζ, ωστόσο χρειάστηκε μόλις τρία λεπτά να καθαρίσει το παιχνίδι, σκοράροντας στο 48ο λεπτό και στο 51ο, ενώ θα μπορούσε να πετύχει και περισσότερα τέρματα.

Νοκ άουτ τέθηκαν οι τραυματίες Καντέ, Χάντσον Οντόι και Ρούντιγκερ.

Η Άιντραχτ πραγματοποιεί μία ονειρική πορεία στο Europa League φέτος, ενώ στο πρωτάθλημα παραμένει στην 4η θέση με τέσσερις ομάδες να την καραδοκούν.

Την Κυριακή (5/5) δέχθηκε μία ντροπιαστική ήττα από την Λεβερκούζεν με 6-1 εκτός έδρας, με όλα τα γκολ να σημειώνονται στο πρώτο ημίχρονο, ενώ η κακή της εικόνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μισό, κάνοντας μόλις ένα σουτ.

Η μόνη απώλεια για το σημερινό παιχνίδι είναι ο τραυματίας Ταβάθα.

Η Τσέλσι έχει μόνο νίκες εντός έδρας φέτος στο Europa League, ενώ 5/6 παιχνίδια είχαν από 3 γκολ και πάνω, κάτι που μας οδηγεί στην επιλογή της νίκης των γηπεδούχων και over 2.5.

Συνοπτικά:

Βαλένθια-Άρσεναλ: γκολ/γκολ & over 2.5 (1.73)

Τσέλσι-Άιντραχτ: 1 & over 2.5 (1.85)