«Καθαρίζει» από νωρίς ο Ολυμπιακός - Σκληρό ματς στο Λονδίνο - Ντέρμπι στη Μαδρίτη

Η «μάχη» του Ολυμπιακού στα Γιάννενα, το ντέρμπι της 3ης θέσης στην Ισπανία και το Λονδρέζικο ντέρμπι, ξεχωρίζουν στο Σαββατιάτικο κουπόνι.

«Καθαρίζει» από νωρίς ο Ολυμπιακός - Σκληρό ματς στο Λονδίνο - Ντέρμπι στη Μαδρίτη

ΠΑΣ Γιάννενα-Ολυμπιακός (17:15 Nova Sport)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ εκτός έδρας για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι Πειραιώτες δεν έχουν περιθώρια για άλλη απώλεια βαθμών και μοναδικός στόχος για να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι του τίτλου είναι η νίκη. Από την άλλη ο ΠΑΣ μετά την βαριά ήττα από την ΑΕΚ ψάχνει ένα καλό αποτέλεσμα το οποίο θα του δώσει αέρα από την ζώνη του υποβιβασμού. Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός πιστεύω θα πάρει τη νίκη και μάλιστα θα κοιτάξει να καθαρίσει το παιχνίδι από νωρίς. Συνεπώς θα στοιχηματίσουμε στο «διπλό» του Ολυμπιακού από ημίχρονο.

Ρεάλ Μαδρίτης-Σεβίλλη 17:15

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Σεβίλλη σε ένα παιχνίδι που θα κριθούν πολλά για φτη συνέχεια του πρωταθλήματος. Με τους «μαδριλένους» να μην μπορούν να βρουν εύκολα δίχτυα και με τους Σεβιγιάνους να έχουν ως πρώτο στόχο να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα τους, καταλαβαίνει κανείς ότι το παιχνίδι προβλέπεται να είναι κλειστό. Οι δύο ομάδες βρίσκονται ισόβαθμες στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και το παιχνίδι θα κριθεί στο γκολ. Θα στοιχηματίσουμε στο under 2,5 goal.

Άρσεναλ-Τσέλσι (19:30 Cosmote TV)

Με ντέρμπι επιστρέφει η Premier League, καθώς η Άρσεναλ υποδέχεται την Τσέλσι στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής. Οι «κανονιέρηδες» που προέρχονται από την ήττα τους απέναντι στην Γουέστ Χαμ, ενώ οι «μπλε του Λονδίνου» είχαν κερδίσει τη Νιούκαστλ εντός έδρας. Το παιχνίδι αναμένεται να είναι κλειστό και ανά τακτά διαστήματα να έχει καλό ρυθμό. Η προϊστορία δείχνει μοιρασμένα αποτελέσματα με τα περισσότερα εξ αυτών να είναι ισόπαλα τα τελευταία χρόνια. Με το παιχνίδι να αναμένεται σκληρό και με δυνατές μάχες θα στοιχηματίσουμε στην ισοπαλία, ενώ για ένα FanBet θα στοιχηματίσουμε στο να δοθεί τουλάχιστον μία κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι.

Συνοπτικά:

ΠΑΣ Γιάννενα-Ολυμπιακός: 2/2 (2.02)

Ρεάλ Μαδρίτης-Σεβίλλη Under 2,5 (2.45)

Άρσεναλ-Τσέλσι Χ (3.65) - FunBet: Over 0,5 Κόκκινες κάρτες (5.60)