Επιστρέφει με αρκετά γκολ η Premier League - «Κρύβει» κινδύνους η αγωνιστική της Super League

Το σημερινό (Σάββατο 12/1) στοιχηματικό κουπόνι διαθέτει ξανά αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ αλλά και της δικής μας Super League. Ας δούμε αναλυτικά μερικά σημαντικά ματς των δύο πρωταθλημάτων.

Επιστρέφει με αρκετά γκολ η Premier League - «Κρύβει» κινδύνους η αγωνιστική της Super League

Γουέστ Χαμ-Άρσεναλ (14:30, Cosmote TV)

Ακόμη ένα ντέρμπι του Λονδίνου. Μετά από 10 μέρες επιστρέφουν στις υποχρεώσεις της Premier League οι αγγλικές ομάδες με την Γουέστ Χαμ να θέλει όσο τίποτα την νίκη απέναντι στην Άρσεναλ. Οι «Χάμμερς» δεν έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν νίκη εντός έδρας απέναντι στους «Κανονιέριδες» από το 2006! Οι γηπεδούχοι κατά πάσα πιθανότητα θα βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, το ίδιο αναμένεται να γίνει και από την Άρσεναλ η οποία επιθετικά είναι από τις καλύτερες στην κατηγορία. Ωστόσο, θα προτιμήσω το σύνολο τερμάτων 2-3 γκολ που δίνεται σε αρκετά καλή απόδοση.

Κάρντιφ-Χάντερσφιλντ (17:00)

Επιστροφή στην αγωνιστική δραστηριότητα για την Premier League με μια αρκετά σημαντική αναμέτρηση. Η Κάρντιφ υποδέχεται την ουραγό Χάντερσφιλντ με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν πολλά περιθώρια απώλειας βαθμών και ειδικά με αντιπάλους που βρίσκονται στις χαμηλές θέσεις της κατάταξης. Θα προτιμήσω την επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες καθώς η Κάρντιφ είναι η γηπεδούχος και θέλει την νίκη αλλά και η Χάντερσφιλντ έχει μεγαλύτερο κίνητρο καθώς βρίσκεται στο -8 και είναι αναγκασμένη να τα δώσει όλα ώστε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα.

Ατρόμητος-Παναιτωλικός (19:00, ΕΡΤ1)

Στο δεύτερο ματς την 19ης αγωνιστικής ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι στις 19:00. Οι Περιστεριώτες μεσοβδόμαδα πήραν εύκολη νίκη-μισή πρόκριση απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης με 3-0 εκτός έδρας. Ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να συνεχίσει στον θεσμό και πλέον επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα όπου ο στόχος είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι Αγρινιώτες θα ψάξουν να πάρουν εκδίκηση για την ήττα εντός έδρας στον πρώτο γύρο από το Ατρόμητο με 2-1. Πρόκειται να γίνει ένα κλειστό ματς το οποίο κατά πάσα πιθανότητα μπορεί να κριθεί και στο γκολ. Πάμε με την έκπληξη και το Χ2 διπλή ευκαιρία.

Συνοπτικά:

Γουέστ Χαμ-Άρσεναλ: 2-3 Σύνολο Τερμάτων (2.20)

Κάρντιφ-Χάντερσφιλντ: Goal-Goal (1.90)

Ατρόμητος-Παναιτωλικός: Χ2 Διπλή Ευκαιρία (2.20)