Αμφίρροπο το ντέρμπι στην Αγγλία, για την αλλαγή δεδομένων η Βιγιαρεάλ απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης

Δύο σημαντικές αναμετρήσεις διαθέτει το κουπόνι της Πέμπτης (3/1) σε Αγγλία και Ισπανία. 

Αμφίρροπο το ντέρμπι στην Αγγλία, για την αλλαγή δεδομένων η Βιγιαρεάλ απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης

Στην Αγγλία και την Premier League όλοι κινούνται στον ρυθμό του ντέρμπι της κορυφής ανάμεσα σε Σίτι και Λίβερπουλ ενώ στην Ισπανία θα διεξαχθεί σήμερα η αναμέτρηση Βιγιαρεάλ-Ρεάλ Μαδρίτης που είχε αναβληθεί λόγω των υποχρεώσεων της Ρεάλ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ (22:00, Cosmote TV)

Είναι αδιαμφισβήτητα το ματς που θα προσελκύσει απίστευτους αριθμούς τηλεθέασης από ολόκληρο τον κόσμο. Τα ντέρμπι κορυφής στην Premier League κυρίως πάντα είχαν το δικό τους, διαφορετικό ενδιαφέρον παγκοσμίως. Η Λίβερπουλ καλείται να δείξει πως αξίζει το πρωτάθλημα και η Σίτι ότι βρίσκεται εντός της διεκδίκησης του. Δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να ξεφύγει το σκορ μιας και οι δύο ομάδες θα παίξουν σαν να είναι τελικός Champions League. Ωστόσο, η επιλογή 2-3 σύνολο τερμάτων δίνει καλή απόδοση, περίπου στο 2.15.

Βιγιαρεάλ-Ρεάλ Μαδρίτης (22:30, Cosmote TV)

Η Βιγιαρεάλ θέλει να ξεχάσει όσο τον δυνατόν γρηγορότερα τον προηγούμενο έτος και να ξεκινήσει διαφορετικά το νέο. Βρίσκεται στην 18η θέση της κατάταξης της Primera Division, έχει αλλάξει προπονητή και μοναδικός στόχος πλέον παρά τα μεγάλα αγωνιστικά προβλήματα είναι να αποδώσει καλύτερο ποδόσφαιρο. Η Ρεάλ Μαδρίτης ολοκλήρωσε την χρονιά με 5/6 νίκες και κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Είναι το πρώτο ματς για το 2019 εντός ισπανικού πρωταθλήματος και οι δύο ομάδες θα θέλουν να δείξουν ότι μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα (μιας και η Ρεάλ είναι στο -8 από την 1η, Μπαρτσελόνα). Θα προτιμήσω τον συνδυασμό Goal-Goal & Over 2,5 Goal που δίνεται σε απόδοση 1.80.

Συνοπτικά:

Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ: 2-3 Σύνολο Τερμάτων (2.15)

Βιγιαρεάλ-Ρεάλ Μαδρίτης: Over 2,5 Goal & Goal-Goal (1.80)