Για το 4Χ4 ή «stop» από την Νιουκάστλ;

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγωνίζεται σήμερα στην έδρα της Νιουκάστλ στο ματς που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο σημερινό πρόγραμμα της Premier League. 

Για το 4Χ4 ή «stop» από την Νιουκάστλ;

Αγωνιστική δράση στην Premier League για σήμερα, Τετάρτη (2/1) και φυσικά θα ασχοληθούμε στοιχηματικά με τις «μάχες» που αναμένεται να δώσουν συνολικά 12 ομάδες. Πάμε να δούμε αναλυτικά μερικές αναμετρήσεις:

Γουλβς-Κρίσταλ Πάλας (21:45)

Η Γουλβς πήρε μεγάλη νίκη στην έδρα της Τότεναμ με 3-1 πραγματοποιώντας μια εξαιρετική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Το ηθικό είναι αρκετά καλό και σήμερα οι «λύκοι» αναμένεται να μπουν "αγριεμένοι" στον αγωνιστικό χώρο και θα προσπαθήσουν να πάρουν την 5η νίκη τους στα τελευταία 7 ματς πρωταθλήματος. Αντίπαλος της Γουλβς είναι η Κρίσταλ Πάλας η οποία δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Τσέλσι όπου ηττήθηκε με 1-0. Έτσι, ολοκληρώθηκε το μικρό σερί τριών αγώνων χωρίς ήττα για την ομάδα του Λούκα Μιλιβόγιεβιτς. Αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι διότι και οι δύο ομάδες θα ψάξουν την νίκη, γι' αυτό θα πάμε με το Over 2,5 Goal.

Χάντερσφιλντ-Μπέρνλι (21:45)

Η Χάντερσφιλντ διανύει αρκετά άσχημη περίοδο στο πρωτάθλημα όπου μετρά 7 συνεχόμενες ήττες (!) με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης και στο -5 από τις θέσεις που οδηγούν στην σωτηρία. Σε μία από αυτές τις θέσεις βρίσκεται η αντίπαλος της Χάντερσφιλντ, η Μπέρνλι. Επομένως, οι γηπεδούχοι είναι αναγκασμένοι να μπουν δυνατά και να πάρουν την νίκη απέναντι στην Μπέρνλι γιατί δύσκολα θα ξαναβρεθεί τόσο καλή ευκαιρία για μείωση της διαφοράς παρά το γεγονός πως έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα. Να σκοράρει πρώτη η Χάντερσφιλντ.

Νιουκάστλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00, Cosmote TV)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε με 3Χ3 το 2018 υπό τις οδηγίες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Σήμερα, η αναμέτρηση στην έδρα της Νιουκάστλ είναι ιδιαίτερη για τον Νορβηγό τεχνικό καθώς εάν καταφέρει να κερδίσει τότε θα ισοφαρίσει το μεγάλο ρεκόρ του Ματ Μπάσμπι που είχε κερδίσει τα 4 πρώτα ματς του στο πρωτάθλημα ως προπονητής της Γιουνάιτεντ. Η Νιουκάστλ ωστόσο έχασε την νίκη μέσα από τα χέρια της την προηγούμενη αγωνιστική καθώς ισοφαρίστηκε από την Γουότφορντ στα τελευταία λεπτά και σήμερα δεν πρόκειται να παρατήσει τόσο εύκολα τον σημερινό αγώνα. Θα πάμε με το Goal-Goal μια και η Μάντσεστερ δεν φημίζεται για την καλή της άμυνα.

Συνοπτικά:

Γουλβς-Κρίσταλ Πάλας: Over 2,5 Goal (2.00)

Χάντερσφιλντ-Μπέρνλι: Η Γηπεδούχος ομάδα να σκοράρει πρώτη (1.75)

Νιουκάστλ-Μάντσεστερ Γιουν.: Goal-Goal (1.65)