Με το δεξί, με το δεξί!

Με το «δεξί» καλούνται να μπουν στο νέο έτος Έβερτον και Τότεναμ ωστόσο δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται.

Με το δεξί, με το δεξί!

Σήμερα Τρίτη, πρώτη μέρα του έτους 2019 η Premier League δηλώνει παρών και με τρεις αναμετρήσεις της ξεκινάει η 21η αγωνιστική. Στοιχηματικά δεν είναι τόσο εύκολα όσο φαίνονται τα σημερινά ματς καθώς υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που αναμένεται να παίξουν τον δικό τους ρόλο κατά την διάρκεια των αναμετρήσεων. Αναλυτικά:

Έβερτον-Λέστερ (14:30, Cosmote TV)

Η Έβερτον ηττήθηκε από την Μπράιτον με 1-0 εκτός έδρας και σήμερα, Τρίτη (1/1) θα ψάξει την νίκη που θα την επαναφέρει στις νίκες. Ίδια μοίρα είχε και η Λέστερ που δέχθηκε ήττα-σοκ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με την Κάρντιφ με το τελικό σκορ να «γράφει» 1-0 ύστερα μάλιστα από δύο μεγάλες νίκες επί της Τσέλσι και της Σίτι. Οι «αλεπούδες» είναι στο +1 από την Έβερτον και θα προσπαθήσουν να πάρουν ότι περισσότερο μπορούν σε μια έδρα που η ομάδα του Μάρκο Σίλβα ξέρει να χρησιμοποιεί. Θα πάμε με το σύνολο τερμάτων 2-3 γκολ της αναμέτρησης καθώς κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την αντίδραση των δύο ομάδων.

Κάρντιφ-Τότεναμ (19:30, Cosmote TV)

Η Τότεναμ υπέστη ταπεινωτική ήττα στην έδρα της από την Γουλβς με 3-1. Τα «σπιρούνια» θα θελήσουν να κάνουν ένα καλό παιχνίδι με θετικό αποτέλεσμα για να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τους «λύκους» ωστόσο απέναντι στην Κάρντιφ η οποία έχει καλή ψυχολογία δεν είναι εύκολο να βρεις πως θα αντιδράσουν. Θα προτιμήσω το Goal-Goal.

Συνοπτικά:

Έβερτον-Λέστερ: 2-3 Γκολ 1.95

Κάρντιφ-Τότεναμ: Goal-Goal 1.65