Συνεχίζει να «χορεύει» η Λίβερπουλ

Στο πλαίσιο της Boxing Day διεξάγονται σήμερα σχεδόν όλες οι αναμετρήσεις σε Premier League και Serie A. Άρα, το κουπόνι του στοιχήματος σε παραπέμπει σε μεγάλες επιλογές υπό το κλίμα των εορτών.

Συνεχίζει να «χορεύει» η Λίβερπουλ

Μετά τα Χριστούγεννα έχουμε την Boxing Day. Η μεγαλύτερη αγωνιστική στην Αγγλία σε βάθος χρόνου όπου η συγκεκριμένη αγωνιστική διοργανώνεται σε κλίμα εορταστικό από όλους. Επομένως και σήμερα, θα ασχοληθούμε με το στοιχηματικό κουπόνι όπου υπάρχουν και σημαντικές αναμετρήσεις και στην Ιταλία. Αναλυτικά:

Φροζινόνε-Μίλαν (13:30)

Η Μίλαν διανύει μια πολύ κακή περίοδο καθώς μετά τον αποκλεισμό στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν μπορεί να συνέλθει με αποτέλεσμα τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα στο ιταλικό πρωτάθλημα. Μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι ματς πρωταθλήματος και όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα, η θέση του Τζενάρο Γκατούζο θα κριθεί από τα αποτελέσματα των επόμενων δύο αγώνων. Απέναντι στην "μικρή" Φροζινόνε μπορεί να ξεκινήσει η αντίδραση της Μίλαν. Ωστόσο, θα προτιμήσω το Over 2,5 Goal που δίνεται σε καλύτερη απόδοση. (1.77)

Αταλάντα-Γιουβέντους (16:00)

Η Γιουβέντους πέρασε και το εμπόδιο της Ρόμα και παρέμεινε αήττητη στο ιταλικό πρωτάθλημα μετά από 17 αγωνιστικές. Στο +8 από την Νάπολι, η Γηραιά Κυρία θα ψάξει σήμερα ακόμα μια νίκη απέναντι στην Αταλάντα η οποία δείχνει αρκετά επικίνδυνη ομάδα την φετινή σεζόν. Θα γίνει προτίμηση στο 2-3 Σύνολο Τερμάτων της αναμέτρησης καθώς δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να πάει με δεμένα τα χέρια στην αναμέτρηση η Αταλάντα. (1.95)

Λέστερ-Μάντσεστερ Σίτι (17:00)

Η Σίτι μοιάζει με «πληγωμένο» θηρίο αυτήν την στιγμή. Η ήττα από την Κρίσταλ Πάλλας μπορεί να αποδειχθεί ως άτυχη στιγμή για τους επόμενους αντιπάλους των «πολιτών». Σήμερα, απέναντι στην Λέστερ η ομάδα του Πεπ θα ψάξει την αντίδραση της και θα προσπαθήσει να πάρει μια εύκολη νίκη μιας και πλέον θα πρέπει να περιμένει την Λίβερπουλ αφού βρίσκεται στο -4. Όμως, η Λέστερ δεν πρόκειται να παραδώσει τα όπλα. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν στον θεσμό του Λιγκ Καπ την προηγούμενη εβδομάδα με την Σίτι να παίρνει την πρόκριση και την Λέστερ να θέλει να πάρει σήμερα την εκδίκηση. Προτιμότερο ποντάρισμα είναι το Over 2,5 Goal της αναμέτρησης σε απόδοση 1.50.

Λίβερπουλ-Νιουκάστλ (17:00)

Η Λίβερπουλ έκανε το καθήκον της και πήρε την νίκη στην έδρα της Γουλβς και σε συνδυασμό την γκέλα ολκής της Σίτι μεγάλωσε την διαφορά από την δεύτερη θέση στο +4. Όλα κυλούν ομαλά στο στρατόπεδο των «ρεντς» με αποτέλεσμα η ψυχολογία να βρίσκεται στα ύψη. Δεν νομίζω πως η Νιουκάστλ θα σταθεί εμπόδιο στην μεγάλη «δίψα» για κατάκτηση τροπαίων των παικτών της Λίβερπουλ. Να σκοράρει η Λίβερπουλ και στα δύο ημίχρονα. (1.52)

Συνοπτικά:

Φροζινόνε-Μίλαν: Over 2,5 Goal

Αταλάντα-Γιουβέντους: 2-3 Goal

Λέστερ-Σίτι: Over 2,5 Goal

Λίβερπουλ-Νιουκάστλ: Γηπεδούχος να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα