«Αντιδρούν» Ηρακλής και Άουγκσμπουργκ

Ο Ηρακλής ψάχνει την νίκη που θα τον ανεβάσει βαθμολογικά αλλά κυρίως ψυχολογικά απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου. Το ίδιο ισχύει και για την ομάδα που αγωνίζεται ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Έβερτον και Τότεναμ θα αλληλοεξουδετερωθούν στη «κυανή» πλευρά του Μέρσεϊσαϊντ. 

«Αντιδρούν» Ηρακλής και Άουγκσμπουργκ

Μονόδρομος η νίκη για τον Ηρακλή απέναντι στον Απόλλων Πόντου αλλά σίγουρα δεν πρόκειται για εύκολο ματς. Στην Γερμανία, ψάχνει την δική της αντίδραση η Άουγκσμπουργκ απέναντι στην Βόλφσμπουργκ. Αναλυτικά:

Ηρακλής-Απόλλων Πόντου (15:00)

Ο Ηρακλής στην μετά Ελευθερόπουλου εποχή αγωνίζεται σήμερα απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου. Ψάχνουν αντίδραση στον Ηρακλή και σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, ο Απόλλων δεν είναι η ομάδα που μπορείς να την αψηφήσεις. Θα προτιμήσω το 2-3 συνολικά τέρματα της αναμέτρησης σε απόδοση 1.85.

Άουγκσμπουργκ-Βόλφσμπουργκ (16:30)

Οι γηπεδούχοι καλούνται να ξεφύγουν από την κάκιστη περίοδο που διανύουν. Συνολικά επτά αναμετρήσεις στην Μπουντεσλίγκα χωρίς νίκη με αποτέλεσμα να έχει πέσει στην 15η θέση και στο +1 από τις θέσεις που οδεύουν στον υποβιβασμό. Η Βόλφσμπουργκ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα καθώς μετρά 4 νίκες στα τελευταία 5 ματς χωρίς μάλιστα να ηττηθεί. Όμως, η Άουγκσμπουργκ έχει μεγαλύτερο κίνητρο και σίγουρα θέλει πιο πολύ την νίκη στο σημερινό ντέρμπι. Άσος σε απόδοση 2.25.

Έβερτον - Τότεναμ
Η Έβερτον διασταυρώνει τα ξίφη της με την Τότεναμ για να ρίξουν την αυλαία της 18ης αγωνιστικής. Μία αναμέτρηση με έντονο βαθμολογικό κίνητρο και για τις δύο ομάδες. Ο λόγος βρίσκεται στις ήττες των Σίτι και Γουλβς. Τα «σπιρούνια», με νίκη, έχουν την ευκαιρία να μειώσουν σε 2 βαθμούς τη διαφορά τους από τη δεύτερη Σίτι και 6 βαθμούς από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Αντίστοιχα, η Έβερτον έχει την ευκαιρία να προσπεράσει τις Γουλβς, Λέστερ και Μπόρνμουθ, φτάνοντας στην 7η θέση όπου θα ισοβαθμήσει με τη Μπόρνμουθ, σε περίπτωση νίκης. Δεδομένου ότι οι δύο ομάδες θα ψάξουν τη νίκη μέχρι το τέλος, σε μία αναμέτρηση που θα δημιουργηθούν πολλές φάσεις μπροστά και από τις δύο εστίες, προκύπτει εύλογα η επιλογή του γκολ - γκολ και over 2.5.

Συνοπτικά:

Ηρακλής-Απόλλων Πόντου: 2-3 Σ.Τ. (1.85)

Άουγκσμπουργκ-Βόλφσμπουργκ: 1 (2.25)

Έβερτον - Τότεναμ: G-G + Over 2.5 (2.00)