Ο Πεπ θέλει πειστική εμφάνιση απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας

Σήμερα, Σάββατο (22/12) το κουπόνι διαθέτει πάρα πολλούς αγώνες και αναμένεται να γίνουν σπουδαίες μάχες. Μεγάλο ενδιαφέρον σε Αγγλία αλλά και Ισπανία.

Ο Πεπ θέλει πειστική εμφάνιση απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας

Στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος δεν ξεχωρίζει κάποιο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στα μεγάλα πρωταθλήματα, ωστόσο μέσα σε αυτά διεξάγονται σήμερα αρκετές αναμετρήσεις με τεράστιο ενδιαφέρον, βαθμολογικό και μη. Ας δούμε αναλυτικά:

Μάντσεστερ Σίτι-Κρίσταλ Πάλας (17:00)

Η Σίτι είδε χθες, Παρασκευή (21/12) την Λίβερπουλ να «περνάει» εύκολα στην έδρα της Γουλβς την οποία νίκησε με 2-0 και αύξησε την διαφορά στους 4 βαθμούς. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα εκτός από την νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας θέλει να πραγματοποιήσει μια πειστική εμφάνιση. Μία νίκη με "καθαρό" σκορ. Από την άλλη, η Κρίσταλ Πάλας δεν έχει κάποιον σοβαρό λόγο να ασχοληθεί αρκετά με την σημερινή αναμέτρηση στο Έτιχαντ εκτός από το ότι έχει να κερδίσει στο συγκεκριμένο γήπεδο από το 1990. Μάλιστα, ακολουθούν πολύ σημαντικοί αγώνες και όπως είναι φυσιολογικό γίνεται προτίμηση στα επόμενα ματς που μπορεί να διεκδικήσει βαθμό ή βαθμούς πιο εύκολα. Όβερ σε συνδυασμό Νο Γκολ. (2.55)

Τσέλσι-Λέστερ (17:00)

Η Τσέλσι υποδέχεται την Λέστερ στο Στάμφορντ Μπριτζ στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 2-1 και έκανε το 2Χ2. Η Λέστερ αντιθέτως, ηττήθηκε ξανά σε αγώνα πρωταθλήματος χωρίς μάλιστα να σκοράρει και σαν να μην έφτανε αυτό, γνώρισε και τον αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ από την Σίτι στην διαδικασία των πέναλτι. Οι «αλεπούδες» πιστεύω θα προσπαθήσουν να πάρουν ότι μπορούν από την σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην Τσέλσι και μάλιστα στοιχηματικά θα προτιμήσω την επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. (1.88)

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Βαγιαδολίδ (21:45, Cosmote TV)

Η Αθλέτικ πήρε το «Χ» στην έδρα της Αλαβές δικαίως αλλά παρέμεινε εντός των θέσεων υποβιβασμού στην κατάταξη της Primera Division. Σήμερα, οι Βάσκοι υποδέχονται την Βαγιαδολίδ η οποία δείχνει να παλεύει τα ματς που δίνει αλλά να δυσκολεύεται να πάρει αποτέλεσμα το τελευταίο διάστημα. Με αντίπαλό την Αθλέτικ πιστεύω πως οι φιλοξενούμενοι μπορούν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Το ίδιο ισχύει και για τους γηπεδούχους οι οποίοι θα έχουν στα συν τους την φόρμα εντός έδρας αλλά και την προϊστορία μεταξύ των δύο ομάδων στο συγκεκριμένο γήπεδο όπου η Αθλέτικ μετρά 4/4 νίκες. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,88.

Συνοπτικά:

Μάντσεστερ Σίτι-Κρίσταλ Πάλας: Over & No Goal (2.55)

Τσέλσι-Λέστερ: Goal-Goal (1.88)

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Βαγιαδολίδ: Goal-Goal (1.88)