Εάν συγκεντρωθεί στην Ξάνθη, θα «περάσει» εύκολα

Σήμερα, Κυριακή (09/12) το κουπόνι του στοιχήματος διαθέτει μεγάλα παιχνίδια συμπεριλαμβανομένου του μεγάλου τελικού του Κόπα Λιμπερταδόρες. 

Εάν συγκεντρωθεί στην Ξάνθη, θα «περάσει» εύκολα

Ναι μεν δύσκολη, καθόλου δε απίθανη δεν είναι το ενδεχόμενο της νίκης του Ολυμπιακού στην Ξάνθη. Οι «ερυθρόλευκοι» τα τελευταία χρόνια πετυχαίνουν τουλάχιστον δύο τέρματα απέναντι στους Ακρίτες σε όλες τις διοργανώσεις, και εκτός και εντός έδρας. Επομένως, γιατί να μην το πετύχουν και σήμερα; Επιτέλους, θα διεξαχθεί σήμερα το Ρίβερ-Μπόκα. Πάμε να δούμε αναλυτικά μερικά σπουδαία σημεία από το κουπόνι του στοιχήματος.

Ντιναμό Δρέσδης-Χόλσταϊν Κίελ (14:30)

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής στην Bundesliga 2, η (11η) Ντιναμό Δρέσδης υποδέχεται την (7η) Χόλσταϊν Κίελ στο «DDV» Stadion. Οι δύο ομάδες έρχονται από καλά αποτελέσματα, που σημαίνει πως θα αγωνιστούν με ανεβασμένη την ψυχολογία. Πιστεύω πως θα διεξαχθεί ένα αρκετά ωραίο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες. Θα επιλέξω το Over 2.5 Goal σε συνδυασμό το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. (1.72)

Ξάνθη-Ολυμπιακός (15:30, ΕΡΤ HD)

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν περιθώρια απώλειας βαθμών για το ελληνικό πρωτάθλημα καθώς βρίσκονται στο -6 από τον ΠΑΟΚ. Στο μυαλό των παικτών πρέπει να είναι μόνο η αναμέτρηση με την Ξάνθη και όχι αυτή με την Μίλαν την ερχόμενη Πέμπτη (13/12), όπως δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς. Αν το καταφέρουν αυτό οι παίκτες, τότε δεν θα έχουν πρόβλημα απέναντι στην παραπαίουσα Ξάνθη. Γι' αυτό θα προτιμήσω το Over 1,5 Goal του Ολυμπιακού. (1.80)

Ουέσκα-Ρεάλ Μαδρίτης (17:15, Cosmote TV)

Η Ρεάλ Μαδρίτης συμπλήρωσε τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια εντός Ισπανίας και σήμερα απέναντι στην ουραγό, Ουέσκα έχει την ευκαιρία να ανέβει στην 4η θέση. Η Ουέσκα παρά τις βελτιωμένες της εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα δεν έχει καταφέρει να πετύχει μια νίκη κάτι που δεν προβλέπεται να γίνει ούτε σήμερα. Γκολ μπορεί να πετύχει απέναντι στην όχι και τόσο σκληρή άμυνα της Ρεάλ, οπότε θα επιλέξω την νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης σε συνδυασμό Over 3,5 Goal. (2.15)

Νιουκάστλ-Γουλβς (18:00, Cosmote TV)

Η Νιουκάστλ πήρε το «Χ» στην έδρα της Έβερτον ενώ η Γουλβς νίκησε με ανατροπή μάλιστα την Τσέλσι. Οι γηπεδούχοι έχουν μόλις μια ήττα στα τελευταία 6 ματς της Πρέμιερ Λιγκ. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη επέστρεψαν στις νίκες μετά από 6 αγώνες. Προβλέπεται σκληρό ματς χωρίς μεγάλα ρίσκα. Θα προτιμήσω το Under 2.5 Goal που δίνεται σε απόδοση 1.55.

Ρίβερ Πλέιτ-Μπόκα Τζούνιορς (21:30, Open TV)

Επιτέλους, όπως όλα δείχνουν, θα διεξαχθεί σήμερα ο δεύτερος πολυσυζητημένος τελικός του Copa Libertadores ανάμεσα στην Ρίβερλ Πλέιτ και την Μπόκα Τζούνιορς. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης στις 21:30 και οι δύο ομάδες θα έχουν στο πλευρό τους, τους φιλάθλους τους. Εάν η διεξαγωγή του ματς γινόταν όπως ήταν προγραμματισμένο δηλαδή στην έδρα της Ρίβερ, θα πόνταρα στο να κατακτήσουν το τρόπαιο οι «Los Millonarios». Εφόσον έχουν και οι δύο ομάδες κόσμο, περιμένω από την Μπόκα να βγάλει αντίδραση για τα γεγονότα πριν την αναβολή του τελικού έξω από το γήπεδο της Ρίβερ. Πάμε με την κατάκτηση του τροπαίου από την Μπόκα Τζούνιορς. (2.00)

Συνοπτικά:

Ντιναμό Δρέσδης-Χόλσταϊν Κίελ: Over 2,5 Goal & Goal-Goal (1.72)

Ξάνθη-Ολυμπιακός: Over 1,5 Goal ο Φιλοξενούμενος (1.80)

Ουέσκα-Ρεάλ Μαδρίτης: 2 & Over 3,5 Goal (2.15)

Νιουκάστλ-Γουλβς: Under 2,5 Goal (1.55)

Ρίβερ Πλέιτ-Μπόκα Τζούνιορς: Η φιλοξενούμενη να κατακτήσει το Τρόπαιο (2.00)