Με «τρέλα» η Λίβερπουλ, ντέρμπι στο «Μεστάγια»

Η Λίβερπουλ δεν έχει περιθώρια απώλειας βαθμών αλλά οι «Ρεντς» φέτος μοιάζουν για πρώτη φορά μετά από καιρό, έτοιμοι για το πρωτάθλημα. Μεγάλο ματς στο «Μεστάγια» ανάμεσα σε Βαλένθια και Σεβίλλη.

Με «τρέλα» η Λίβερπουλ, ντέρμπι στο «Μεστάγια»

Σήμερα, Σάββατο (08/12) και γενικά αυτό το Σαββατοκύριακο, σου δίνει την αίσθηση πως θα «σπάσουν» πολλά "σιγουράκια". Υπάρχει εξήγηση, κι αυτή είναι πως την επόμενη εβδομάδα, δηλαδή λίγες μέρες αργότερα, έχουμε Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Άλλες ομάδες αγωνίζονται στο Champions League και άλλες στο Europa League. Επομένως, προσεκτικά σήμερα θα κοιτάξουμε να πάρουμε ότι μπορούμε από το κουπόνι. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Χάιντεχαϊμ-Ντούισμπουργκ (14:00)

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Bundesliga 2, η Χάιντενχαϊμ υποδέχεται την Ντούισμπουργκ στο «Voith-Arena». Οι γηπεδούχοι εκεί που έκανα το 4χ4 στην έδρα τους, ήρθε η βαριά ήττα από την Πάντερμπορν με 1-5 να τους «κόψει» τα φτερά. Σήμερα, απέναντι στην Ντούισμπουργκ, οι γηπεδούχοι θα επιχειρήσουν να μπουν δυνατά στην αναμέτρηση και η απόδοση που δίνει στο να σκοράρει η Χάιντενχαϊμ στο ημίχρονο είναι αρκετά καλή. (1.70)

Μπόρνμουθ-Λίβερπουλ (14:30)

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής στην Premier League, οι «ρεντς» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Μπόρνμουθ. Η ομάδα του Κλοπ βρέθηκε από την «κόλαση στον παράδεισο» στην εμβόλιμη αγωνιστική, στην αναμέτρηση κόντρα στην Μπέρνλι. Είδε την αντίπαλο της να ανοίγει το σκορ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, ωστόσο η απάντηση ήρθε άμεσα και στο τέλος επικράτησε με 3-1. Νίκη που την οδηγεί ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο και σήμερα είναι ευκαιρία να προσπεράσει ή να βρεθεί στην ίδια θέση με την πρωτοπόρο, Σίτι. Η Λίβερπουλ θα μπει δυνατά και θα προσπαθήσει να «καθαρίσει» το ματς από το πρώτο κιόλας ημίχρονο καθώς υπάρχει και ο αγώνας-τελικός την επόμενη εβδομάδα με την Νάπολι για το Champions League. Επομένως, διπλό ημίχρονο σε απόδοση 2.05.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Φούλαμ (17:00)

Η Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Φούλαμ στο «Ολντ Τράφορντ» για την 16η αγωνιστική. Ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» είπε χαρακτηριστικά πως "βάλαμε 4 γκολ και ήρθαμε 2-2" σχετικά με την αναμέτρηση κόντρα στην Άρσεναλ. Πολλά τα αμυντικά λάθη, ωστόσο πολλές και οι απουσίες για την Γιουνάιτεντ η οποία θα παραταχθεί και σήμερα χωρίς τους Λίντελοφ, Σάντσεζ που είναι γνωστές μεν απουσίες, αλλά αμφίβολες κρίνονται οι συμμετοχές των Σμόλινγκ, Μπαϊγί, Τζόουνς, Σο, Μαρσιάλ. Υπάρχουν ελπίδες πως κάποιοι εκ αυτών θα είναι έτοιμοι, επίσης επιστρέφει ο Γιανγκ. Ο Ρανιέρι από την άλλη είδε την Φούλαμ να ισοφαρίζεται -δίκαια- όπως είπε, από την Λέστερ. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, με τον Ιταλό προπονητή να κάνει αναφορά στα πολλά αμυντικά λάθη. Θα έρθει και η νίκη, τόνισε στην συνέχεια των δηλώσεων του στην συνέντευξη Τύπου. Λίγο η κούραση, λίγο οι απουσίες, πιστεύω πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο «Ολντ Τράφορντ». (1.65)

Βαλένθια-Σεβίλλη (17:15)

Μπορεί να έχει την δεύτερη καλύτερη άμυνα στην Primera Division, αλλά η Βαλένθια αντιμετωπίζει πρόβλημα στο σκοράρισμα. Η λύση στον αγώνα Κυπέλλου, κόντρα στην Έμπρο ήρθε από τον Μπατσουαγί και έτσι επικράτησε με 1-0 και πέρασε στην επόμενη φάση. Η Σεβίλλη από την άλλη είναι στο -1 από την κορυφή αν και δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στους τρεις τελευταίους αγώνες στο πρωτάθλημα. Οι δύο ομάδες πάντα προσφέρουν θέαμα και η κόντρα τους συνεπάγεται με ντέρμπι. Θα επιλέξω το Over 2.5 Goal σε συνδυασμό του Goal-Goal που δίνεται σε απόδοση 1.90.

Συνοπτικά:

Χάιντενχαϊμ-Ντούισμπουργκ: Να σκοράρει ο γηπεδούχος στο 1ο Ημίχρονο (1.70)

Μπόρνμουθ-Λίβερπουλ: 2 Ημίχρονο (2.05)

Γιουνάιτεντ-Φούλαμ: Goal-Goal (1.65)

Βαλένθια-Σεβίλλη: Goal-Goal & Over 2.5 Goal (1.90)