Η τύχη το χρωστάει στον Μάρκο Σίλβα

Τετάρτη σαν... Σάββατο. Πρέμιερ Λιγκ και Πρωτάθλημα Γαλλίας «γεμίζουν» το σημερινό κουπόνι με μεγάλα ντέρμπι κυρίως στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η τύχη το χρωστάει στον Μάρκο Σίλβα

Μεγάλο ντέρμπι στο Μάντσεστερ ανάμεσα στην Γιουνάιτεντ και την Άρσεναλ, αλλά δεν είναι εύκολο να βρεθεί μια συγκεκριμένη επιλογή για ποντάρισμα. Η Λίβερπουλ αγωνίζεται στην Μπέρνλι, και είναι από τα ματς που ή θα κερδίσει πολύ εύκολα ή θα χάσει βαθμούς. Μένουμε μακρυά τουλάχιστον στοιχηματικά από τις δύο πολύ σημαντικές αυτές αναμετρήσεις και πάμε να δούμε αναλυτικά μερικά σπουδαία ματς.

Μπορντό-Σεντ Ετιέν (20:00)

Η Μπορντό είναι η ομάδα που κατάφερε να κόψει βαθμούς στην Παρί Σεν Ζερμέν. Η ομάδα του Μπεντουέ ισοφάρισε δις και πήρε την ισοπαλία με 2-2 τελικό σκορ απέναντι στην πρωταθλήτρια. Επομένως, παρά την κακή φόρμα που διανύει (0-4-2) ανέβασε την ψυχολογία των παικτών το ματς με την Παρί. Η Σεντ Ετιέν ανεβαίνει όλο και πιο πολύ καθώς στα τελευταία 6 παιχνίδια έχει πάρει 3 νίκες και 2 ισοπαλίες «πιάνοντας» την Μαρσέιγ στην 6η θέση. Αναμένεται σπουδαίο ματς, το αποτέλεσμα πιστεύω θα κριθεί στις λεπτομέρειες ωστόσο θα κυνηγήσω το Όβερ 2,5 γκολ που δίνεται σε απόδοση 2.05.

Έβερτον-Νιουκάστλ (21:45)

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα βρέθηκε κυριολεκτικά μια ανάσα από το να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στο Άνφιλντ, στην έδρα της Λίβερπουλ. Μια απίστευτη φάση έκρινε το αποτέλεσμα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και η Λίβερπουλ πήρε την νίκη. Σήμερα, απέναντι στην Νιουκάστλ, η Έβερτον έχει την ευκαιρία με νίκη να προσπεράσει την Μπόρνμουθ και βρεθεί στην έκτη θέση της Premier League. Ο «άσος» της Έβερτον δίνεται σε απόδοση 1.50 και μάλιστα βρίσκεται σε κάθοδο, γι' αυτό θα κυνηγήσω την επιλογή να σκοράρει η Έβερτον και στα δύο ημίχρονα, σε απόδοση 2.15.

Φούλαμ-Λέστερ (21:45)

Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι ηττήθηκε με 2-0 από την Τσέλσι με τον Ιταλό προπονητή να έχει παράπονα από τις αντιδράσεις των παικτών του στο πρώτο μέρος. Στην συνέχεια τόνισε πως έπαιξαν καλύτερα και αγώνα με αγώνα θα αρχίσουν να βρίσκουν ρυθμό και να παίρνουν αποτελέσματα. Η Φούλαμ υποδέχεται την Λέστερ που έχει καταφέρει να βρεθεί μετά από 14 αγώνες στην 9η θέση. Οι «αλεπούδες» έχουν συγκεντρώσει 13 βαθμούς περισσότερους από την σημερινή τους αντίπαλό, ωστόσο σήμερα δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα. Η Φούλαμ «καίγεται» για την νίκη, θα μπει δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πιθανών να παρακολουθήσουμε ένα πλούσιο σε φάσεις ματς. Όβερ και Γκολ-Γκολ σε απόδοση 1.95 για την αναμέτρηση στο «Κρέιβεν Κότατζ»

Συνοπτικά:

Μπορντό-Σεντ Ετιέν: Over 2.5 Goal (2.05)

Έβερτον-Νιουκάστλ: Να σκοράρει ο Γηπεδούχος και στα 2 Ημίχρονα (2.15)

Φούλαμ-Λέστερ: Over & Goal-Goal (1.95)