Δοκιμασία για Λίβερπουλ και Ρόμα

Δύσκολες εξόδους έχουν σήμερα η Λίβερπουλ και η Ρόμα καθώς αντιμετωπίζουν ομάδες που θέλουν πάση θυσία ένα θετικό αποτέλεσμα.

Δοκιμασία για Λίβερπουλ και Ρόμα

Μεγάλες αναμετρήσεις σήμερα, ωστόσο στοιχηματικά τουλάχιστον θα ασχοληθούμε με με αγώνες που είναι πιο εύκολα προβλέψιμοι και θα μείνουμε μακρυά από το οποιοδήποτε ποντάρισμα στα μεγάλα ματς όπως το Ατλέτικο-Μπαρτσελόνα και το Ρίβερ Πλέιτ-Μπόκα Τζούνιορς.

Bundesliga 2

Στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, η Μπόχουμ αγωνίζεται με την Άουε εντός έδρας στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 5η θέση ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν διανύουν καλή σεζόν με αποτέλεσμα να είναι χαμηλά στην κατάταξη και συγκεκριμένα στην 13η θέση. Δύσκολο να βρεις ποια ομάδα θα πάρει την νίκη σε αυτήν την αναμέτρηση καθώς η Άουε «εγκυμονεί» κινδύνους, γι' αυτό θα προτείνω το σύνολο τερμάτων μεταξύ 2-3 γκολ που δίνεται σε απόδοση 1,90.

Serie A

Μεγάλη αναμέτρηση στο Ούντινε με την τοπική ομάδα να αντιμετωπίζει την Ρόμα στις 16:00. Η Ρόμα έχει απίστευτη προϊστορία με την Ουντινέζε καθώς μετράει 10 νίκες τις τελευταίες 10 φορές που έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες. Σήμερα όμως, αλλάζουν πολλά. Αρχικά, η Ουντινέζε άλλαξε προπονητή και όπως όλοι γνωρίζουμε μια τέτοια απόφαση αλλάζει τα δεδομένα του παιχνιδιού. Δεύτερον, είναι το πέμπτο σερί δύσκολο ματς της γηπεδούχου στην έδρα της καθώς έχει ήδη υποδεχθεί την Λάτσιο, Γιουβέντους, Νάπολι και Μίλαν στο Ούντινε και παραδόξως έχει ηττηθεί και στα τέσσερα αυτά παιχνίδια. Επομένως, σήμερα πρέπει να τα δώσει όλα και να εκμεταλλευθεί την έδρα της, να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Ρόμα για να «χτίσει» ψυχολογία ενόψει συνέχειας. Πάμε στο Όβερ 2,5 γκολ σε συνδυασμό του να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Απόδοση 1,90.

Bundesliga 1

Στην πρώτη κατηγορία της Γερμανίας, θα επιλέξω μία πιο safe επιλογή. Αυτή θα είναι το Goal-Goal στην αναμέτρηση Βόλφσμπουργκ-Λειψία. Οι γηπεδούχοι μπορεί να δυσκολεύονται να κερδίσουν αλλά πιστεύω πως η διακοπή μπορεί να άλλαξε κάποια πράγματα. Η Λειψία από την άλλη τα πάει περίφημα, έχει 5 αγώνες να δεχθεί γκολ στο πρωτάθλημα αλλά σήμερα κόντρα στην «διψασμένη» Βόλφσμπουργκ δεν θεωρώ πως θα συνεχίσει αυτό το σερί. Goal-Goal σε απόδοση 1,55.

Premier League

Η Λίβερπουλ δίνει ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια εκτός έδρας απέναντι στην πάντα επικίνδυνη Γουότφορντ. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι το πιο ασφαλές ποντάρισμα στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και μάλιστα δίνεται σε απόδοση 1,62.

Συνοπτικά:

Μπόχουμ-Άουε: 2-3 Goal

Ουντινέζε-Ρόμα: Over 2,5 Goal & Goal-Goal

Βόλφσμπουργκ-Λειψία: Goal-Goal

Γουότφορντ-Λίβερπουλ: Goal-Goal