«Κυνηγάει» το όνειρο η Νάπολι

Υπό τις σκιές του πρώτου τελικού του Copa Libertadores το κουπόνι σήμερα Σάββατο (10/11) έχει αγώνες που κρύβουν παγίδες, αλλά και αγώνες που πρέπει να πάρουν οι πιο «δυνατοί».

«Κυνηγάει» το όνειρο η Νάπολι

Όλα τα βλέμματα πέφτουν στις αναμετρήσεις Ντόρτμουντ-Μπάγερν και Μπόκα Τζούνιορς-Ρίβερ Πλέιτ ωστόσο είναι και τα δύο αμφίρροπα παιχνίδια και καλύτερο θα ήταν να μην ασχοληθούμε στοιχηματικά. Το υπόλοιπο κουπόνι όμως έχει ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Ξεκινάμε με την Super League όπου την αρχή της δέκατης αγωνιστικής κάνει η αναμέτρηση ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα. Η ΑΕΛ έχει την ευκαιρία να ανέβει βαθμολογικά απέναντι στον ΠΑΣ που θα αγωνιστεί δίχως 7 ποδοσφαιριστές του. Όμως η ομάδα από τα Γιάννενα μπορεί να πετύχει ένα τέρμα κόντρα στην ευάλωτη άμυνα των γηπεδούχων. Goal-Goal σε απόδοση 2.02. Η προϊστορία πάντως δείχνει ότι στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις μεταξύ τους οι δύο ομάδες κατάφεραν να σκοράρουν εκατέρωθεν πέντε φορές.

Στην Premier League, η Λέστερ υποδέχεται την Μπέρνλι στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής με το συγκεκριμένο παιχνίδι να αναμένεται να δώσει πολλές συγκινήσεις καθώς είναι ο πρώτος αγώνας στο γήπεδο της Λέστερ μετά την απίστευτη τραγωδία που συνέβη πριν δύο εβδομάδες. Οι «αλεπούδες» θα θέλουν να κερδίσουν για να τιμήσουν την μνήμη του προέδρου τους αλλά και των υπόλοιπων ανθρώπων που «χάθηκαν» εκείνο το απόγευμα στο Λέστερ. Πιστεύω πως το παιχνίδι θα δώσει θέαμα με νικήτρια την Λέστερ. 1 με συνδυασμό Over 2,5 Goal σε απόδοση 2.20.

Στην Serie A, η Νάπολι έχει δύσκολη έξοδο στην έδρα της Τζένοα. Οι «παρτενοπέι» δεν πρέπει να αφήσουν την εξίσωση κούραση να επηρεάσει τον στόχο τους, ο οποίος δεν παύει να είναι η προσπάθεια μέχρι τέλους για την κορυφή. Με σύμμαχο την προϊστορία, καθώς η Νάπολι δεν έχει ηττηθεί από την Τζένοα στα τελευταία 12 παιχνίδια μεταξύ τους, θα προσπαθήσει σήμερα και πιθανών να πάρει τους τρεις βαθμούς την νίκης που δίνεται σε 1,50.

Συνοπτικά:

ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα: Goal-Goal

Λέστερ-Μπέρνλι: 1 & Over 2,5 Goal

Τζένοα-Νάπολι: 2