Άδεια η πόλη, πού πήγαν όλοι;

Οι συγκεντρώσεις των Εθνικών ομάδων αλλάζουν τα δεδομένα και στο στοίχημα.

 Άδεια η πόλη, πού πήγαν όλοι;
Πολύ δύσκολη αποδείχθηκε η στοιχηματική Κυριακή. Πολλές από τις ομάδες με στόχους και ποιοτικό έμψυχο υλικό δεν έφτασαν στο αποτέλεσμα που ήθελαν. Μπορεί να ξεκινήσει κανείς να μετράει αναπάντεχα αποτελέσματα και να μην τελειώνει. Η ήττα της Μπάγερν (με ανατροπή από την κατάκοπη Λειψία), της Λεβερκούζεν (από την ουραγό Κολωνία), της Ατλέτικο Μαδρίτη και της Λέγκια Βαρασοβίας, η γκέλα της Λάτσιο, της Σέλτικ, της Νυρεμβέργης, της Θέλτα και της Μπόκα Τζούνιορς, καθώς και το under της Μπαρτσελόνα στο παιχνίδι με την Αθλέτικ Μπιλμπάο ήταν οι πιο τρανταχτές στιγμές της ημέρας. Αντιλαμβάνεται κανείς ότι ελάχιστοι κατάφεραν να «επιβιώσουν» μέσα στο ναρκοπέδιο.
Εμείς σταθήκαμε όρθιοι με το διπλό της Ρόμα και τον άσο της Σεντ Ετιέν. Χρειαζόμασταν ακόμα ένα γκολ στο Νις – Παρί Σεν Ζερμέν για να ανακάμψουμε, αλλά ο Καβάνι και ο Μπαλοτέλι σημάδευαν δοκάρια και δεν έγινε ποτέ το over 3,5. Επίσης ένα γκολ ακόμα περιμέναμε και στην αναμέτρηση της Κολωνίας με τη Λεβερκούζεν, αλλά σε ματς με περίπου 30 τελικές προσπάθειες και φάσεις μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων σημειώθηκαν μόνο δύο. Χρειάζεται και η τύχη φυσικά στο στοίχημα.
Από σήμερα τα πράγματα αλλάζουν. Τα πρωταθλήματα διακόπτονται. Οι Εθνικές ομάδες συγκεντρώνονται για να δώσουν φιλικά προετοιμασίας χρήσιμα για τους προπονητές, αλλά αδιάφορα στοιχηματικά. Και την ίδια στιγμή η δράση περιορίζεται στο ελάχιστο για περίπου δύο εβδομάδες. Στο διάστημα αυτό θα αναζητάμε ελάχιστα ματς για να διατηρούμαστε σε …φόρμα και να μην μένουμε τελείως σε απραξία. Με χαμηλούς τόνους και ελάχιστα χρήματα.
Τι κάνουμε απόψε; Από τα ελάχιστα παιχνίδια που απέμειναν στο πρόγραμμα, κρατάμε μόνο ένα και διεκδικούμε τη μεγαλύτερη δυνατή απόδοση. Ασχολούμαστε με τη Β’ Ιταλίας. Κάρπι – Προ Βερτσέλι λοιπόν. Οι γηπεδούχοι κατέχουν την 9η θέση με 41 βαθμούς και προσπαθούν να πιάσουν την Πάρμα (44β) στην 8η. Δεν φημίζονται πάντως για την ισχύ της έδρας τους. Έξι νίκες σε 14 ματς έχουν κερδίσει μπροστά στο κοινό τους. Επιπλέον, εδώ και 6 αγωνιστικές έχουν πανηγυρίσει μόνο μια φορά. Σήμερα επίσης, θα προσπαθήσουν να αποδώσουν ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας κάτι που δεν είναι και η «σπεσιαλιτέ» τους. Η Προ Βερτσέλι βρήκε τρόπο να σκοράρει και να γλιτώνει τις ήττες. Με σκληρή αμυντική διάταξη καταφέρνει και …κλέβει βαθμούς χρυσούς στο δρόμο για την παραμονή στην κατηγορία. Με αυτό τον τρόπο έχτισε αήττητο σερί 7 αγωνιστικών και προέρχεται από 5 ισοπαλίες. Αν πάρει και 8ο θετικό αποτέλεσμα, δεν πρόκειται να εκπλαγούμε.
Χ2 λοιπόν μεγάλων αποδόσεων, αφού η Προ Βερτσέλι λογίζεται ως αουτσάιντερ.