Μειώνει την διαφορά ο Ολυμπιακός

Ντέρμπι στην Θεσσαλονίκη με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν πάση θυσία την νίκη για να μειώσουν την διαφορά από την κορυφή.

Μειώνει την διαφορά ο Ολυμπιακός

Κυριακή 4/11 σήμερα και το κουπόνι είναι γεμάτο από αγώνες που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την συνέχεια.

Ξεκινάμε με την Ρωσία και την αναμέτρηση Ζενίτ-Τέρεκ Γκρόζνυ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται μόνοι πρώτοι στην βαθμολογία έχοντας μάλιστα και μια σημαντική διαφορά ασφαλείας 6 βαθμών από την δεύτερη Κράσνονταρ. Στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα η Ζενίτ αποκλείστηκε από την Ροστόφ με σκορ 3-1 και η αναμέτρηση με την Τέρεκ είναι μια καλή ευκαιρία να ξεπεράσει τον «πικρό» αποκλεισμό. Ο «άσσος» δίνεται γύρω στο 1,40 ωστόσο η επιλογή 2-3 γκολ αξίζει πιο πολύ που βρίσκεται σε απόδοση 1,90.

Στην Ιταλία η Σαμπντόρια υποδέχεται την Τορίνο σε ένα παιχνίδι όπου ο νικητής πιθανών να μπει στην θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Η Σαμπντόρια το πάλεψε πολύ στην έδρα της Μίλαν ωστόσο ηττήθηκε με σκορ 3-2 και σήμερα θα ψάξει την νίκη απέναντι στην Τορίνο η οποία όμως τα πάει καλά εκτός έδρας. Θα επιλέξω τον «άσσο» σε απόδοση 2,45 για την ομάδα του Τζιαμπάολο.

Στην Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι έχει την δυνατότητα να μείνει μόνη της στην κορυφή της κατάταξης εάν κερδίσει την Σαουθάμπτον και φυσικά θα περιμένει το αποτέλεσμα στο Τσέλσι-Κρίσταλ Πάλας. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα αναμένεται να μπει δυνατά στο ξεκίνημα του αγώνα για να φύγει η πίεση όσο νωρίτερα γίνεται. Over 1,5 goal στο ημίχρονο σε απόδοση 1,65.

Στην Super League στις 19:00 θα ξεκινήσει το ντέρμπι στην Θεσσαλονίκη ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό και στις 19:30 στην Κρήτη ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης. Ας ξεκινήσουμε με την αναμέτρηση στο Βικελίδης όπου οι «ερυθρόλευκοι» έχουν χτίσει ένα σερί τριών νικών και παρά την ατυχία που περιτριγυρίζει τον Ολυμπιακό πιστεύω πως θα καταφέρουν να πάρουν τους τρεις σημαντικότατους βαθμούς στην έδρα του Άρη. Το «διπλό» δίνεται σε απόδοση 1,90 και βρίσκεται σε κάθοδο. Στην αναμέτρηση της Κρήτης, ο ΟΦΗ παίζει σήμερα με την ταμπέλα του φαβορί απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι κρητικοί δεν έχουν συνηθίσει να είναι φαβορί στην Super League και πιθανών οι φιλοξενούμενοι να προκαλέσουν προβλήματα. Μην ξεχνάμε πως ο Απόλλων Σμύρνης δεν έχει πάρει βαθμό στην φετινή σεζόν και σήμερα θα παλέψει μέχρι τέλους για να «σπάσει» το αρνητικό σερί του. Goal-Goal σε απόδοση 2,10 για την αναμέτρηση ΟΦΗ-Απόλλων Σμύρνης.

Συνοπτικά:

Ζενίτ-Τέρεκ Γκρόζνυ: 2-3 Goal

Σαμπντόρια-Τορίνο: 1

Μάντσεστερ Σίτι-Σαουθάμπτον: Over 1,5 Goal στο 1ο ημίχρονο.

Άρης-Ολυμπιακός: 2

ΟΦΗ-Απόλλων Σμύρνης: Goal-Goal