ΦΩΣ στο στοίχημα: Θα σκοράρει και σήμερα η Σάντα Κλάρα

Για το Κύπελλο Πορτογαλίας και σε νοκ άουτ ματς της φάσης των «16», η Σάντα Κλάρα υποδέχεται τη Νασιονάλ Μαδέιρα.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Θα σκοράρει και σήμερα η Σάντα Κλάρα

Η Σάντα Κλάρα είναι μια ομάδα δεύτερης κατηγορίας που εδρεύει στις Αζόρες Νήσους και δίνει μάχη για να ανέβει ξανά στην πρώτη. Για την ώρα πορεύεται στην τρίτη θέση, μόνο έναν πόντο πίσω από την κορυφή, ενώ μετρά πέντε νίκες και μία ισοπαλία στα επτά πιο πρόσφατα ματς.

Το Κύπελλο αποτελεί παράπλευρη απόλαυση, συνεχίζει δίχως άγχος εκεί τις υποχρεώσεις της. Σκοράρει αλλά και δέχεται τέρματα με άνεση. Τα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

Η Νασιονάλ Μαδέιρα είναι επίσης μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία με βασικό στόχο την επάνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Ισοβαθμεί με τη σημερινή της αντίπαλο στη δεύτερη θέση, έναν βαθμό κάτω από την κορυφή. Επίσης δεν την πολυενδιαφέρει το Κύπελλο αφού βασικός στόχος είναι η άνοδος.

Παραμένει μια άκρως επιθετικογενής ομάδα που δημιουργεί και σκοράρει με άνεση, αλλά έχει θέματα στην άμυνα. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σάντα Κλάρα-Νασιονάλ Μαδέιρα Γκολ-γκολ (2.10)