Κρίνονται «πρωτιές» σε Ελλάδα και Αγγλία - Ντέρμπι και στην Ιταλία

Δευτέρα 29 Οκτώβρη σήμερα κι όμως τρία ντέρμπι στο στοιχηματικό κουπόνι είναι το καλύτερο ξεκίνημα για να πάει καλά η εβδομάδα. 

Κρίνονται «πρωτιές» σε Ελλάδα και Αγγλία - Ντέρμπι και στην Ιταλία

Τρεις αναμετρήσεις έμειναν για να ολοκληρωθεί η 8η αγωνιστική στην Super League. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Απόλλων Σμύρνης στο Γ. Καραϊσκάκης με τους «ερυθρόλευκους» να μην έχουν περιθώρια απώλειας βαθμών. Επομένως, θα ψάξουν την νίκη από πολύ νωρίς και δεν νομίζω ότι θα δυσκολευτούν. Όβερ 2,5 τέρματα για τον Ολυμπιακό που πιθανών δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα και είναι μία καλή ευκαιρία να «ξεσπάσουν».

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι έχουν 3 νίκες σε 3 ντέρμπι φέτος, είναι αήττητοι αλλά το μομέντουμ μπορεί να αλλάξει. Η ήττα από την Βίντι στο Europa League είναι το ''καμπανάκι'' για τις εμφανίσεις του «δικέφαλου του βορρά» το τελευταίο διάστημα. Ο Παναθηναϊκός είναι ικανός να υποχρεώσει τον ΠΑΟΚ σε δεύτερο σερί αρνητικό αποτέλεσμα και βάση αποδόσεων που δίνονται για το παιχνίδι δεν αξίζει να ποντάρεις κάπου αλλού. Διπλή ευκαιρία X2 σε απόδοση 2,60.

Στην Premier League η Τότεναμ υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι στην τελευταία αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες θα παλέψουν μέχρι τέλους για τους τρεις βαθμούς της νίκης. Τα «σπιρούνια» βρίσκονται στην 5η θέση μόλις δύο βαθμούς πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι. Είναι η ευκαιρία που ψάχνει η Τότεναμ να προσπεράσει τους «πολίτες» όμως η Σίτι δεν είναι ομάδα που θα χαριστεί τόσο εύκολα και για αυτόν τον λόγο η ισοπαλία ίσως εν τέλει να βολέψει και τους δύο. Στο 3,85 μάλιστα που προσφέρεται αξίζει το ποντάρισμα.

Στην Ιταλία η Λάτσιο έχει την ευκαιρία να προσπεράσει την Ίντερ και να μειώσει από την δεύτερη Νάπολι που ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Ρόμα. Κουρασμένες και οι δύο ομάδες από τα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια σε Ιταλία και Ευρώπη ωστόσο σε αυτά τα ντέρμπι η λέξη κούραση δεν χρησιμοποιείται πουθενά. Για την Λάτσιο είναι η ευκαιρία να πάρει ένα ντέρμπι την φετινή σεζόν καθώς έχει χάσει ήδη από Γιουβέντους, Νάπολι και Ρόμα και νομίζω θα την αξιοποιήσει καθώς θα έχει και την βοήθεια των οπαδών της. Στο 2,25 η νίκη της Λάτσιο.

Συνοπτικά:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: ΌΒΕΡ 2,5 Γηπεδούχος

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χ2 Δ.Ε.

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χ

ΛΑΤΣΙΟ-ΙΝΤΕΡ: 1