ΦΩΣ στο στοίχημα: Θα κερδίσει το μπαράζ ανόδου η Κρίστιανσουντ

Ματς για όλα τα γούστα και σήμερα στο κουπόνι. Από τα Τσάμπιονς Λιγκ Ευρώπης και Ασίας μέχρι πρωταθλήματα και κύπελλα. Βασικό σημείο της στήλης θα αποτελέσει η νίκη της Κρίστιανσουντ στο μπαράζ ανόδου της Νορβηγίας. Σε δεύτερο χρόνο τα γκολ στο Πανθεσαλικό για τη Σούπερ Λίγκα και για κερασάκι στην τούρτα η νίκη του Παναθηναϊκού Β’ στη Λιβαδειά. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

ΦΩΣ στο στοίχημα: Θα κερδίσει το μπαράζ ανόδου η Κρίστιανσουντ

Σε νοκ άουτ ματς στα πλαίσια των μπαράζ ανόδου στη Νορβηγία, η Κρίστιανσουντ υποδέχεται την Μπρίνε. Η Κρίστιανσουντ είναι μια ομάδα υψηλού μπάτζετ που εξαρχής έθεσε στόχο την επάνοδο στην πρώτη κατηγορία. Οι «κυανόλευκοι» διαθέτουν ποιότητα στη δημιουργία και ευχέρεια στο σκοράρισμα. Έκλεισαν την κανονική περίοδο με εκτός έδρας νίκη 5-0 επί της Σκέιντ. Θέλουν να προχωρήσουν μέχρι τέλους, ο κόσμο στηρίζει την προσπάθεια. Πέντε νίκες στα έξι πιο πρόσφατα ματς ο απολογισμός.

Η Μπρίνε πήγε το περασμένο Σάββατο να παίξει στο Κρίστιανσουντ με τη Σταρτ, όμως οι γηπεδούχοι δεν φρόντισαν για τη… θέρμανση του γηπέδου, ο αγώνας ματαιώθηκε λόγω παγωμένου αγωνιστικού χώρου και πήρε την πρόκριση στα χαρτιά με 3-0! Επισκέπτεται εκ νέου την πόλη για να αντιμετωπίσει την ακόμα πιο δυνατή Κρίστιανσουντ. Οι «ερυθρόλευκοι» ήδη έχουν κάνει την υπέρβασή τους και το απολαμβάνουν. Σε No Goal εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Μεγάλο φαβορί νίκη η Κρίστιανσουντ, αξίζει το ρίσκο και ο άσος από ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Κρίστιανσουντ-Μπρίνε 1 (1.70) ή 1/1 (2.65)