ΦΩΣ στο στοίχημα: Οι Ελπίδες του Καζακστάν θα κερδίσουν στη Μάλτα

Σε αγώνα για τον δεύτερο προκριματικό όμιλο του Euro Κ21, η Μάλτα υποδέχεται το Καζακστάν.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Οι Ελπίδες του Καζακστάν θα κερδίσουν στη Μάλτα

Το ματς θα διεξαχθεί στην πόλη Πάολα. Εκεί όπου η Μάλτα θα επιδιώξει να βάλει στοπ στον αγωνιστικό κατήφορο που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια και συνεχίζεται και σε αυτό το γκρουπ. Αντί για βήματα προόδου οι νησιώτες υποχωρούν όλο και περισσότερο ποιοτικά, υστερώντας και σε άμυνα και σε επίθεση.

Πολύ χαμηλής ποιότητας το ρόστερ, μόνο τέσσερις παίκτες αγωνίζονται εκτός των συνόρων και δεν μπορούν να κάνουν την διαφορά. Ο Καναδός κόουτς Άιβαν Γουντς παραμένει στον πάγκο των «κόκκινων», διατηρεί έναν βασικό κορμό την τελευταία διετία.

Το Καζακστάν μετρά μόνο ήττες στο πρώτο σκέλος του γκρουπ, αλλά αντιμετώπισε τους ισχυρούς του ομίλου. Σε ορισμένα από αυτά τα ματς στάθηκε ανταγωνιστικά και έδειξε πως αν βρει ομάδα στα μέτρα του θα μπορέσει να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα.

Στην κατεύθυνση αυτή η Μάλτα φαίνεται η ιδανική… σανίδα σωτηρίας. Ομάδα που στηρίζεται σε παίκτες που αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα. Ο βασικός στράικερ Μιτροφάνοφ πάντως αγωνίζεται στην Ίσλοχ της Λευκορωσίας. Ο κόουτς Καϊράτ Νουνταουλέτοβ ακόμα περιμένει το πρώτο γκολ από την ομάδα του. Πιθανό να το βρει κόντρα στην ακόμα χειρότερη Μάλτα.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Κ21 Μάλτα-Κ21 Καζακστάν 2 (2.25)