ΦΩΣ στο στοίχημα: Θα σκοράρει η Αρούκα

Στη δεύτερη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο για το Λιγκ Καπ Πορτογαλίας, η Αρούκα υποδέχεται την Μπενφίκα.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Θα σκοράρει η Αρούκα

Η Αρούκα κέρδισε στην πρεμιέρα του γκρουπ και αν καταφέρει να νικήσει και την Μπενφίκα θα περάσει στους «4» της διοργάνωσης. Θέλει να προχωρήσει στις υπόλοιπες διοργανώσεις για να ισοσκελίσει την αρνητική πορεία στο πρωτάθλημα.

Σε κάκιστη κατάσταση εσχάτως, καθώς μετρά πέντε συνεχόμενες ήττες και οκτώ ματς δίχως νίκη, καταρρέοντας στα όρια της ζώνης υποβιβασμού. Αναμένονται αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, αλλά θα υπάρχει και ένας κορμός βασικών παικτών.

Η Μπενφίκα είναι μια από τις μεγάλες δυνάμεις του ποδοσφαίρου την Πορτογαλία και φέτος εμπλέκεται σε τρομερή μάχη με τις κλασικές αντιπάλους Πόρτο και Σπόρτινγκ, με τις οποίες ισοβαθμεί στην κορυφή.

Φυσικά σε ένα φουλ γεμάτο πρόγραμμα εντός και εκτός συνόρων δεν υπάρχει χώρος για ενασχόληση με το Λιγκ Καπ, όπου αναμένονται πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Ποιότητα φυσικά υπάρχει ακόμα και στα «δεύτερα» των «αετών», που τουλάχιστον μεσοεπιθετικά έχουν τη δυνατότητα να σκοράρουν, αλλά τίθεται θέμα αμυντικής συνοχής. Ματς με ιδιαιτερότητες, το ροτέισον θα παίξει τον ρόλο του, τα γκολ πληρώνουν εξαιρετικά.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Αρούκα-Μπενφίκα Γκολ-γκολ (2.25)