ΦΩΣ στο στοίχημα: Ευκαιρία για πρόκριση έχει ο Ολυμπιακός Λευκωσίας

Σε νοκ άουτ αναμέτρηση γα τον πρώτο γύρο στο κύπελλο Κύπρου, ο Ολυμπιακός Λευκωσίας υποδέχεται την Καρμιώτισσα.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Ευκαιρία για πρόκριση έχει ο Ολυμπιακός Λευκωσίας

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη δυσχερή θέση να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, όπου υποβιβάστηκε φέτος. Φυσικά θέλει να επανέλθει άμεσα στα μεγάλα σαλόνια, όπου είναι και η φυσική του θέση.

Δυναμικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, ενώ θέλει να προχωρήσει και στο κύπελλο. Οι «πράσινοι» διακρίνονται για την έξοχη αμυντική λειτουργία. Δεν έχουν δεχθεί ούτε ένα γκολ στα πέντε πρώτα ματς στη σεζόν. Ξεσηκωμός στον κόσμο θα δώσει δυναμικό παρών στο «Μακάρειο».

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Καρμιώτισσα, που κατρακυλά σε γκρεμό δίχως φρένα. Ούτε η αλλαγή προπονητή βοήθησε την ομάδα από τα Πάνω Πολεμίδια, που διασύρθηκε στη Λάρνακα από την ΑΕΚ. Ο κόουτς Χρίστος Χαραλάμπους που έκανε ντεμπούτο στον πάγκο ζήτησε χρόνο και εξέφρασε την πεποίθηση πως η κατάσταση είναι αναστρέψιμη.

Αδυναμίες σε όλες τις γραμμές για τους «ροσονέρι» και κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τη δημιουργία και το σκοράρισμα. Μόνο ένα γκολ ενεργητικό στα έξι πιο πρόσφατα ματς. Φυσικά το κύπελλο περνά σε δεύτερη μοίρα στη δεδομένη χρονική συγκυρία. Να η ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, για να πάρει τη νίκη-πρόκριση, σε απίθανη απόδοση. Όσοι παίζουν πιο συντηρητικά, κάνει και η διπλή ευκαιρία.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Ολυμπιακός Λευκωσίας-Καρμιώτισσα 1 (3.50) ή 1Χ (1.75)