Πέντε χτυπήματα μετά το θρίαμβο

Περάσαμε ένα καταπληκτικό βράδυ χθες γεμάτο επιτυχίες τόσο στις βασικές προτάσεις όσο και στο bet alert.

Πέντε χτυπήματα μετά το θρίαμβο

Σε τρία ματς βγάλαμε τέσσερις σωστές προτάσεις χθες αν μιλάμε για το βασικό μας κείμενο. Επιπλέον, η τάση της στοιχηματικής αγοράς ή αλλιώς οι επιταγές του «bet alert» έδειξε το δρόμο για μεγάλα κέρδη, καθώς επιβεβαιώθηκαν όλες οι εντός κουπονιού επισημάνσεις.

Έτσι, παρατηρούμε τα σημερινά ποδοσφαιρικά δρώμενα με την ψυχολογία ανεβασμένη. Πλήθος σημείων και επιλογών υπολογισμού τερμάτων προκύπτουν. Σε αυτές τις περιπτώσεις σημασία έχει πάντα η τελική επιλογή και βέβαια η τύχη.

Κοιτάζουμε το πρόγραμμα με βάση την ώρα έναρξης των αγώνων και με αυτή τη σειρά παρουσιάζουμε την απόπειρά μας.

Νωρίς το μεσημέρι λοιπόν ξεκινά η αναμέτρηση της Φούλαμ με την ΚΠΡ για την αγγλική Τσάμπιονσιπ. Λονδρέζικο ντέρμπι είναι το ματς, αλλά η διαφορά των ομάδων είναι σημαντική και μας κάνει να ασχοληθούμε. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στα καλύτερά τους. Προχωρούν από νίκη σε νίκη και τον τελευταίο καιρό έχουν καταβάλλει κάθε αντίπαλο με κοινούς στόχους, την άνοδο δηλαδή. Από τη στιγμή που ξεπέρασαν τις Γουλβς, Άστον Βίλα, Ντέρμπι Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Πρέστον, γιατί να μην κάμψουν και την αντίσταση της ΚΠΡ. Οι Ρέιντζερς έχουν απομακρυνθεί 16 πόντους από την επικίνδυνη ζώνη και δεν έχουν ελπίδες προβιβασμού. Κρατάμε τον άσο που δίνεται στο μερικώς αξιοπρεπές 1,55.

Συνέχεια με Μπουντεσλίγκα. Η Άουγκσμπουργκ εξέπληξε την προηγούμενη εβδομάδα στο Αννόβερο. Κέρδισε 3-1 και απέκτησε βάσιμες ελπίδες ευρωπαϊκής εξόδου. Όμως, οι «μικροί της Βαυαρίας» είναι ασταθείς. Μέσα σε όλη τη σεζόν σημείωσαν δύο συνεχόμενες νίκες τον Σεπτέμβριο και το Δεκέμβριο. Αντίπαλός τους η Βέρντερ Βρέμης που έχει λύσει το επιθετικό της πρόβλημα και μέσα στο 2018 έχει ηττηθεί μόνο στο Μόναχο από τη Μπάγερν και στο Φράιμπουργκ. Φαβοί οι γηπεδούχοι, αουτσάιντερ οι φιλοξενούμενοι και παίρνουμε τις μεγάλες αποδόσεις του Χ2.

Ακριβώς ίδια η επιλογή μας και στην Πρέμιερ Λιγκ. Για ποιο λόγο η Στόουκ που αγνοεί τη νίκη εδώ κα 6 αγωνιστικές προσφέρεται σε τιμές μεγάλου φαβορί έναντι της Έβερτον; Σίγουρα οι γηπεδούχοι έχουν το κίνητρο της αποφυγής του υποβιβασμού και την έδρα. Τα «ζαχαρωτά» όμως χρειάζονται επίσης βαθμούς κι ας κατέχουν την 9η θέση. Για την ώρα ευρωπαϊκό εισιτήριο δίνει η πέμπτη και η έκτη θέση. Όμως, αν το Κύπελλο καταλήξει σε ομάδα που θα εξασφαλίσει συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ θα δώσει και το έβδομο σκαλοπάτι. Αουτσάιντερ λοιπόν η πιο ποιοτική Έβερτον; Μαζί της είμαστε.

Στα παραπάνω προσθέτουμε δύο επιλογές με πολλά γκολ στη Μπουντεσλίγκα (Γκλάντμπαχ – Χοφενχάιμ) και στην τρίτη κατηγορία της Αγγλίας (Τζίλιγχαμ – Μπλάκμπερν). Όλοι τους τα καταφέρνουν μια χαρά στο επιθετικό κομμάτι.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Φούλαμ – ΚΠΡ 1 (1,55)

Άουγκσμπουργκ – Βέρντερ X2 (3,10/2,85) ή GOAL (1,65)

Στόουκ – Έβερτον Χ2 (3,15/3,00)

Γκλάντμπαχ – Χοφενχάιμ Over 2,5 (1,55)

Τζίλιγχαμ – Μπλάκμπερν Over 2,5 (1,85)