ΦΩΣ στο στοίχημα: Μπορεί τη νίκη ο Ιωνικός στην Ηλιούπολη

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής η Ηλιούπολη υποδέχεται τον Ιωνικό.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Μπορεί τη νίκη ο Ιωνικός στην Ηλιούπολη

Η Ηλιούπολη επιβεβαίωσε από την πρεμιέρα κιόλας στον Ρέντη πως θα αποτελέσει και φέτος μια σοβαρή και στιβαρή ομάδα που θα διεκδικήσει θετικά αποτελέσματα σε κάθε έδρα με κάθε αντίπαλο, ήταν απόλυτα ανταγωνιστική με τον Ολυμπιακό Β’, θα μπορούσε ακόμα και τη νίκη, καθώς είχε τις ευκαιρίες της. Θετικό αποτύπωμα για αρχή, τώρα θέλει να δώσει συνέχεια σε ακόμα πιο δύσκολη αποστολή.

Στον πάγκο των «κυανέρυθρων» παραμένει ο έμπειρος κόουτς Νίκος Παντέλης με την προοπτική να καθοδηγήσει εκ νέου την ομάδα των νοτίων προαστίων με θετικό πρόσημο. Λίγες και καλές μεταγραφές, επτά τον αριθμό, θα στηριχθεί στον περσινό βασικό κορμό. Στον Ιωνικό ξεκίνησαν τη σεζόν με όνειρα για άνοδο και πρωταγωνιστική πορεία, αλλά για την ώρα προέρχονται από δύο βαριές εντός έδρας ήττες.

Πρώτα στο Κύπελλο από την Καλλιθέα και στη συνέχεια στο πρωτάθλημα από τα Χανιά - και οι δύο με 3-0! Ψάχνονται στη Νίκαια για το τι φταίει και μια ομάδα υψηλού μπάτζετ και ακριβού ρόστερ δεν μπορεί να αποδώσει σύμφωνα με τα αναμενόμενα. Ο Γιώργος Σίμος που πέρσι εργαζόταν στην Καλλιθέα ανέλαβε τα προπονητικά ηνία. Ποιοτικότερη ομάδα ο Ιωνικός, χρειάζεται τη νίκη και μπορεί να την πάρει.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ηλιούπολη – Ιωνικός 2 (2.25)