ΦΩΣ στο στοίχημα: Θα σκοράρει και ο νεοφώτιστος Εθνικός στη Λάρνακα

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου, η ΑΕΚ Λάρνακας υποδέχεται τον Εθνικό Άχνας.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Θα σκοράρει και ο νεοφώτιστος Εθνικός στη Λάρνακα

Η ΑΕΚ ξεκίνησε την σεζόν… κουρασμένη από τα συνεχόμενα ματς εντός και εκτός συνόρων. Αποκλείστηκε από την Ευρώπη και μπορεί πλέον να επικεντρώσει την προσπάθεια μόνοι σε ένα μέτωπο, στην πρεμιέρα πάντως υστέρησε απέναντι στον πρωταθλητή Άρη, ζητούμενο είναι ανάκαμψη με τον νεοφώτιστο Εθνικό.

Οι «πρασινοκίτρινοι» χαρακτηρίζονται από επιθυμία να παραγάγουν ποδόσφαιρο κάνουν φάσεις, σκοράρουν με άνεση. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς ανεξάρτητα διοργάνωσης εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Ο Ισπανός κόουτς Χοσέ Λουίς Όλτρα ζητά μεγαλύτερη συγκέντρωση στην άμυνα.

Ο Εθνικός επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια με αισιοδοξία, αλλά ο αέρας του… κόπηκε από την πρεμιέρα. Κόντρα στη βαριά φανέλα της Ανόρθωσης η ομάδα από την Άχνα υστέρησε, περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και ηττήθηκε δίκαια (3-1). Μένει να διαπιστωθεί αν μπορεί να βγάλει αντίδραση σε δεύτερη μαζεμένη επικίνδυνη αποστολή. Έγιναν αλλαγές στο ρόστερ που παρουσιάζεται ενισχυμένο.

Ο Ισπανός κόουτς Άνχελ Λόπεθ, γνώριμος από την ποιοτική δουλειά του στον Βόλο ανέλαβε τα ηνία των νεοφώτιστων. Θετικό το δείγμα γραφής στα φιλικά ματς με τρεις σερί νίκες και 11 γκολ στο ενεργητικό μιας άκρως επιθετικογενούς ομάδας. Ματς που μπορούν να σκοράρουν αμφότεροι σε υψηλή απόδοση.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΑΕΚ Λάρνακας-Εθνικός Άχνας Γκολ-γκολ (2.25)