ΦΩΣ στο στοίχημα: Θα μας κάνει τη χάρη η Αλ Αχλί

Για το πρωτάθλημα της Αιγύπτου, η Νάσιοναλ Μπανκ υποδέχεται την Αλ Αχλί.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Θα μας κάνει τη χάρη η Αλ Αχλί

Έστω και αργά στην σεζόν η Νάσιοναλ Μπανκ βρίσκει ρυθμό και αρχίζει να αποδίδει σύμφωνα με την ποιότητα του ρόστερ. Αήττητο σερί οκτώ αγώνων και ανάμεσά τους πέντε νίκες έβγαλαν την ομάδα από το Κάιρο από την επικίνδυνη ζώνη αλλά ακόμα βρίσκεται σε απόσταση βολής. Ομάδα που δίνει βάρος στην αμυντική λειτουργία.

Τα επτά από τα εννιά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2.45 γκολ. Διατηρεί καλές σχέσεις με την πανίσχυρη συμπολίτισσα. Η Αλ Αχλί είναι η κυρίαρχος και στη φετινή σεζόν στο αιγυπτιακό ποδόσφαιρο. Οκτώ συνεχόμενες νίκες ο έξοχος απολογισμός στο πρωτάθλημα όπου προπορεύεται ενώ έχει και πέντε ματς λιγότερα από τον ανταγωνισμό.

Στο κύπελλο σφυροκόπησε τη Σουέζ δεύτερης κατηγορίας και πέτυχε στο τελευταίο δεκάλεπτο το γκολ πρόκρισης την περασμένη Κυριακή. Σούπερ ψυχολογία, ίσως γίνει επιλεκτικό ροτέισον λόγω των συνεχόμενων αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς πρόσφατα κατέκτησε και το Τσάμπιονς Λιγκ Αφρικής! Σε ανάγκη βαθμών η Νάσιοναλ Μπανκ, δεν θα χαλάσει την Αλ Αχλί ένα μικρό… δωράκι σε φιλικό σωματείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Νάσιοναλ Μπανκ-Αλ Αχλί 1Χ (2.25)