ΦΩΣ στο στοίχημα: Σε… τουρ ο Πανσερραϊκός

Για την 27η αγωνιστική της Β’ Εθνικής, ο Ηρακλής Λάρισας υποδέχεται τον Πανσερραϊκό.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Σε… τουρ ο Πανσερραϊκός

Στην έδρα του Απόλλωνα Λάρισας, στη Φιλιππούπολη, θα αγωνιστεί ξανά ο Ηρακλής, καθώς γίνονται έργα στο AEL FC ARENA. Η ομάδα της Λάρισας προέρχεται από εννιά ματς δίχως νίκη, ενώ υπέστη συντριβή από τον βαθμολογικά άνετο Ηρακλή Θεσσαλονίκης και παραμένει εγκλωβισμένη στη ζώνη του υποβιβασμού. Δυσκολεύονται πολύ στη δημιουργία και το σκοράρισμα οι Θεσσαλοί, έχουν πετύχει μόνο ένα γκολ στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς.

Ο Πανσερραϊκός αν και είχε ήδη διασφαλίσει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα έπειτα από 12 χρόνια δεν έκανε χάρη στον Διαγόρα και τον κέρδισε εύκολα. Πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες στα επτά πιο πρόσφατα ματς για τους «ερυθρόλευκους». Εξαιρετική η αμυντική λειτουργία, μόνο ένα γκολ παθητικό σε αυτά τα επτά παιχνίδια.

Ο κόουτς Παύλος Δερμιτζάκης αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν πολύ ως τώρα στη σεζόν. Τις τελευταίες ημέρες τα «λιοντάρια» αναλώθηκαν σε μπάρμπεκιου και επισκέψεις σε δημοτικά σχολεία. Πολύ δύσκολα να παρουσιαστούν και πάλι τόσο συγκεντρωμένοι, να η ευκαιρία για τον Ηρακλή που καίγεται για βαθμούς.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ηρακλής Λάρισας-Πανσερραϊκός 1Χ (3.25)