Σατορού για σωτηρία

Θα ποντάρουμε στην Κύπρο στην πιθανή νίκη της Νέας Σαλαμίνας και στην Β’ Εθνική στα γκολ στην Νεάπολη. Βασικό σημείο ωστόσο θα αποτελέσει το διπλό της Σατορού στην Νασιονάλ της Γαλλίας, στη μάχη που δίνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Σατορού για σωτηρία

Για την τελευταία αγωνιστική της Νασιονάλ στην Γαλλία, η Παρί Αθλετίκ υποδέχεται την Σατορού. Η Παρί έχει ήδη υποβιβαστεί και μαθηματικά στην Νασιονάλ 2, καθώς ξέμεινε από δυνάμεις στο καταληκτικό σκέλος της περιόδου. Μόνο δύο νίκες στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς μετρούν πρωτευουσιάνοι, που συνηθίζουν να κρατούν χαμηλά τον ρυθμό και τα σκορ στους αγώνες τους, μην έχοντας το εύκολο γκολ.

Από την άλλη πλευρά η Σατορού βρίσκεται οριακά πάνω από την ζώνη υποβιβασμού, καθώς έκανε το λάθος και πήγε σε πρόωρες διακοπές θεωρώντας πως η σεζόν ολοκληρώθηκε., Έκανε τέσσερις μαζεμένες ήττες, ο ανταγωνισμός από κάτω πλησίασε και πλέον έφθασε στο σημείο να παίζει την σεζόν σε ένα 90λεπτο.

Αν δεν κερδίσει και παράλληλα προκύψει νικητής στο ζευγάρι της Μπουρζ με την Νανσί θα πέσει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Νασιονάλ 2. Εφιαλτικό σενάριο, το οποίο εκτιμούμε πως θα βρει τον τρόπο να το αποφύγει η έμπειρη και οικονομικά εύρωστη ομάδα. Διπλασιάζει το ποντάρισμά μας το διπλό σωτηρίας.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Παρί Αθλετίκ-Σατορού 2 (2.00)