ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Κηφισιά φουλάρει για την άνοδο και θα κερδίσει από ημίχρονο στην Πάτρα

Επιστροφή στην κανονικότητα έπειτα από το διήμερο διάλειμμα για τις εκλογές στη Β’ Εθνική. Τρία ματς θα διεξαχθούν σήμερα για την 26η αγωνιστική και από αυτά θα αντλήσουμε δύο επιλογές.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Κηφισιά φουλάρει για την άνοδο και θα κερδίσει από ημίχρονο στην Πάτρα

Πρώτα την αναμενόμενα εύκολη νίκη τη Κηφισιάς στην Πάτρα επί της αποδυναμωμένης Παναχαϊκής και στη συνέχεια τα γκολ στον Ρέντη. Για κερασάκι στην τούρτα βάζουμε τα γκολ στο «Μακάρειο» της Λευκωσίας ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ήδη υποβιβαστεί. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για την 26η αγωνιστική στην Β’ Εθνική, η Παναχαϊκή υποδέχεται την Κηφισιά. Η Παναχαϊκή φθάνει αγκομαχώντας προς την γραμμή του τερματισμού. Πολλά τα οικονομικά προβλήματα, διαρκώς προκύπτουν προσφυγές πρώην παικτών, επιβάλλονται ποινές αφαίρεσης βαθμών, η διοίκηση τρέχει και κλείνει διαρκώς τρύπες και τους παίρνει πίσω για να μη φθάσει στο σημείο να κινδυνεύσει η πατρινή ομάδα για εξωαγωνιστικούς λόγους. Αποδυναμωμένο και το τρέχον ρόστερ, πλέον ο υπηρεσιακός κόουτς Γιάννης Βογιατζής στηρίζεται σε αρκετούς νέους παίκτες, οι Αχαιοί μετρούν τρεις μαζεμένες ήττες, απλά περιμένουν το φινάλε της σεζόν.

Πέντε ματς έμειναν για να πανηγυρίσει η Κηφισιά την ιστορική πρώτη άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Οι «βόρειοι» δεν μπόρεσαν να κάμψουν την αντίσταση του πολύ φορμαρισμένου Ολυμπιακού Β’ αλλά ακόμα και ο πόντους τους επιτρέπει να διατηρούν απόσταση πέντε βαθμών από την δεύτερη Καλλιθέα. Προφανώς δεν θέλουν να φθάσουν στο φινάλε με άγχος οι κυανόλευκοι, θα επιδιώξουν να αξιοποιήσουν τις αδυναμίες της γηπεδούχου. Η Κηφισιά δεν έχει δεχθεί γκολ στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Προφανής επιλογή το διπλό, θα το… τσιτώσουμε για καλύτερη απόδοση με νίκη της Κηφισιάς από ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Παναχαϊκή-Κηφισιά 2 ημίχρονο/2 τελικό (2.10)