ΦΩΣ στο στοίχημα: Η ευκαιρία της Βέροιας

Για το πρωτάθλημα της Super League 2 η Βέροια υποδέχεται τον Παναθηναϊκό Β’.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Η ευκαιρία της Βέροιας

Η Βέροια έδωσε την μάχη της αλλά δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του πρωτοπόρου Πανσερραϊκού. Τρεις συνεχόμενες ήττες, τέσσερα ματς δίχως νίκη και η «βασίλισσα του Βορρά» που την περασμένη σεζόν αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στον βόρειο όμιλο, πλέον ταλανίζεται στην ζώνη υποβιβασμού.

Μόνο ένα γκολ στα τρία πιο πρόσφατα ματς μόνο μία νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια. Ο κόουτς Σπύρος Μπαξεβάνος υπολογίζει σε όλους τους βασικούς παίκτες, οι «κυανέρυθροι» έχουν στοχεύσει στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει δίχως ιδιαίτερη πίεση και άγχος την πορεία του στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. όπως όλες οι ομάδες Β’ έτσι και οι «πράσινοι» βάσει προκήρυξης του πρωταθλήματος δεν επιτρέπεται ούτε να ανέβουν ούτε να πέσουν κατηγορία.

Δεν κάνει χάρες, πάντως, συνηθίζει να κρατά χαμηλά τον ρυθμό, με έμφαση στην άμυνα. Ο κόουτς Σωτήρης Αντωνίου περιμένει περισσότερα στη γραμμή κρούσης. Δεν υπάρχει ιδιαίτερη βοήθεια από παίκτες της πρώτης ομάδας. Καίγεται για νίκη η Βέροια, μπορεί να πάρει αυτό το «χρυσό» τρίποντο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Βέροια-Παναθηναϊκός Β’ 1 (2.25)