ΦΩΣ στο στοίχημα: Πανίσχυρη στην Πρετόρια η Σούπερσπορτ Γιουνάιτεντ

Από το εξαιρετικό «τρία στα τρία» στις επιλογές της Σούπερ Λίγκα προέρχεται η στήλη και όσο το πρόγραμμα δυσκολεύει σήμερα, ελπίζουμε να έχουμε ανάλογη ρέντα. Βασικό σημείο, η νίκη της Σούπερσπορτ στη Νότια Αφρική, που θα το ζητήσουμε και από ημίχρονο.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Πανίσχυρη στην Πρετόρια η Σούπερσπορτ Γιουνάιτεντ

Για το πρωτάθλημα της Νότιας Αφρικής η Σούπερσπορτ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Στέλενμπος. Η Σούπερσπορτ είναι μια ακριβή και ποιοτική ομάδα που πορεύεται στην τρίτη θέση τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της περιόδου. Μόλις έναν πόντο κάτω από τη δεύτερη που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ Αφρικής και έναν πάνω από την τέταρτη, που τη βγάζει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Πολύ δυνατή στην Πρετόρια όπου εδρεύει και μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Αξιόπιστη στην άμυνα, με παθητικό ενός γκολ στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια.

Η Στέλενμπος είναι ομάδα μεσαίας δυναμικής που βαδίζει δίχως άγχος στο καταληκτικό σκέλος της περιόδου. Πήρε δύο μαζεμένες εντός έδρας νίκες κόντρα σε υποδεέστερους αντιπάλους και ανέβηκε στην έκτη θέση, που αποτελεί το ταβάνι στη φετινή περίοδο. Εκτός έδρας δυσκολεύεται, έχασε και στις δύο πιο πρόσφατες αποστολές. Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς. Η ποιότητα και το κίνητρο της Σούπερσπορτ μας οδηγεί στον άσο. Αξίζει το ρίσκο και με τον άσο από ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σούπερσπορτ Γιουνάιτεντ - Στέλενμπος 1 (1.60) ή 1 ημίχρονο/1 τελικό (2.50)