ΦΩΣ στο στοίχημα: Εύκολα θα περάσει ο Παναθηναϊκός από το Πανθεσσαλικό

Αρχίζει σήμερα ο δεύτερος γύρος των πλέι οφ στη Σούπερ Λίγκα. Εκεί όπου ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ έχουν απομείνει για να διεκδικήσουν την πρωτιά και τον τίτλο. Αμφότεροι δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο για στραβοπάτημα πριν την αναμέτρησή τους στη Λεωφόρο την επόμενη Κυριακή.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Εύκολα θα περάσει ο Παναθηναϊκός από το Πανθεσσαλικό

Στοιχηματικά θα επιλέξουμε τους νίκες τους ακόμα και από ημίχρονο για καλύτερη απόδοση, ενώ για κερασάκι στην τούρτα θα βάλουμε τα κόρνερ στο Χαριλάου. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, ο Βόλος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Ο Βόλος έδωσε τον «τελικό» για την διεκδίκηση της πέμπτης θέσης κόντρα στον Άρη και αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων. Για μια ακόμα φορά οι Θεσσαλοί υστέρησαν στη δημιουργία και έμειναν στο μηδέν στην επίθεση, ενώ παραμένουν άλυτα και τα θέματα στα μετόπισθεν. Οι «κυανέρυθροι» δεν έχουν βάλει γκολ στα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς. Μόνο ένας πόντος στα έξι τελευταία ματς το ενεργητικό για την ομάδα του Κώστα Μπράτσου.

Ο Παναθηναϊκός έμεινε όρθιος σε δραματικό ματς στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Εκεί όπου παραβιάστηκε η εστία του για πρώτη φορά έπειτα από οκτώ παιχνίδια, αλλά και πάλι είχε την ψυχραιμία και την αποτελεσματικότητα να πάρει το διπλό που τον κρατά στο ρετιρέ, συγκάτοικο με την ΑΕΚ. Φυσικά δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για γκέλα, ο κόουτς Ιβάν Γιοβάνοβιτς χτυπά καμπανάκια κινδύνου για την αποστολή στο Πανθεσσαλικό, όπου θα βρεθούν πάνω από δέκα χιλιάδες οπαδοί των φιλοξενούμενων. Προφανώς θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός, αξίζει το ρίσκο με το διπλό από ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Βόλος-Παναθηναϊκός 2 ημ./2 τελ. (1.85)