Kωπηλασία: Άνετα στα ημιτελικά του Παγκόσμιου ο Ντούσκος!

Σχεδόν... διαδικαστικά κατάφερε να εξασφαλίσει θέση στα ημιτελικά του σκιφ ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Άμστερνταμ ο Στέφανος Ντούσκος.

Kωπηλασία: Άνετα στα ημιτελικά του Παγκόσμιου ο Ντούσκος!

Όπως αναμενόταν, ο Στέφανος Ντούσκος θα δώσει το «παρών» στα ημιτελικά του σκιφ ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που διεξάγεται στο Άμστερνταμ.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο (2021) και περσινός παγκόσμιος πρωταθλητής (στην Σανγκάη) πέρασε με άνεση στην επόμενη φάση, με την κούρσα του που θα βγάλει τους φιναλίστ να διεξάγεται το Σάββατο (29/08) στις 16:19.

Στα προημιτελικά κωπηλατώντας, «τόσο - όσο», δίχως να φορτσάρει πήρε το 3ο «εισιτήριο» για την απευθείας πρόκριση με 6:50, 26.

Μπροστά του, στα 2.000μ., τερμάτισε ο Νορβηγός, Γιόνας Σλέτμαρκ Γιούελ (6:44.97) και ο Ουρουγουανός, Μπρούνο Μπεριόλο (6:47.71).



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110