ΦΩΣ στο στοίχημα: Γκολ στο ντέρμπι της Στοκχόλμης!

Για το πρωτάθλημα της Σουηδίας, η ΑΪΚ υποδέχεται στο ντέρμπι της Στοκχόλμης την Χάμαρμπι. Η πρόταση για το πασχαλινό ταμείο.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Γκολ στο ντέρμπι της Στοκχόλμης!

Σε στοιχηματική καταστροφή εξελίχθηκε το Μεγάλο Σάββατο. Στην Ιταλία «έσπασαν» Νάπολι, Ίντερ, Μίλαν. Στην Γερμανία Μπάγερν, Ντόρτμουντ. Στην Αγγλία, Τσέλσι, Τότεναμ, Έβερτον. Στην Πορτογαλία η Μπενφίκα, στην Τουρκία η Μπασάκσεχιρ, στο Βέλγιο η Κλαμπ Μπριζ, στην Σουηδία η Χάκεν. Ανάσταση μετρώντας χρήματα έκαναν οι «μπουκ» και οι παίκτες ανά τον κόσμο ψάχνουν τρόπο για να ανασυνταχθούν. Η δική μας προσπάθεια για να πάμε ταμείο θα γίνει στο ντέρμπι της Στοκχόλμης, όπου η ΑΪΚ θα υποδεχθεί στο κατάμεστο από 55 χιλιάδες κόσμο γήπεδό της την Χάμαρμπι.

Η ΑΪΚ αποτελεί μια από τις απογοητεύσεις στο ξεκίνημα της περιόδου στη Σουηδία. Ακριβό ρόστερ, στόχος εξαρχής το νταμπλ, αλλά από τη μια αποκλείστηκε στους «8» του κυπέλλου από την Χάμαρμπι και από την άλλη ξεκίνησε με δύο ήττες στην Λίγκα. Κάκιστη η αμυντική λειτουργία, παιδικά λάθη στην άμυνα των κιτρινόμαυρων τους οδήγησαν σε βαριά εντός έδρας ήττα από την Νόρκεπινγκ με τον κόσμο μνα αποδοκιμάζει ! Από νωρίς τα ακούει από τους οπαδούς ο κόουτς Αντρέας Μπρένστρεμ που ανέλαβε φέτος τα ηνία.<p>

Η Χάμαρμπι ξεκίνησε μία ακόμα σεζόν ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Ακριβό ρόστερ, βαριά φανέλα, πολύς κόσμος στο πλευρό της. Αποκλείστηκε από τον τελικό του κυπέλλου κόντρας την Μιάλμπι, αλλά νωρίτερα στη διοργάνωση είχε νικήσει με 2-1την ΑΪΚ. Επιθετικογενής τακτική από τους πράσινους οι οποίοι στα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος έφεραν γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ. Δεν υπολογίζονται ο κεντρικός μέσος Κολάντερ και ο επιθετικός Νάλιτς. Καίγονται και οι δύο για νίκη, αναμένουμε γκολ εκατέρωθεν στο ντέρμπι της Στοκχόλμης !

ΠΡΟΤΑΣΗ
16.00: ΑΪΚ-Χάμαρμπι Goal (1.80) ή Goal και Over (2,35)