ΦΩΣ στο στοίχημα: Ομάδα που σκοράρει ανελλιπώς η Μάνσφιλντ

Για την Αγγλία τα γράψαμε και στη χθεσινή στήλη. Κάθε μέρα και αγωνιστική δράση, ακόμα και σε περιόδους εθνικών ομάδων. Για αυτό θα τιμήσουμε με βασική επιλογή της στήλης τα γκολ στο Μάνσφιλντ. Από εκεί και πέρα θα μπούμε στο κλίμα των διεθνών διοργανώσεων με την αγαπημένη μας Αφρική. Και σήμερα και αύριο έχει ματς για το Κόπα Άφρικα και θα ασχοληθούμε ιδιαιτέρως. Αρχή κάνουμε με τη νίκη του Μπενίν και τα κόρνερ της Σιέρα Λεόνε. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

ΦΩΣ στο στοίχημα: Ομάδα που σκοράρει ανελλιπώς η Μάνσφιλντ

Σε εξ αναβολής ματς στην Λιγκ 2 της Αγγλίας, η Μάνσφιλντ υποδέχεται την Γκρίμσμπι. Η Μάνσφιλντ βρίσκεται οριακά κάτω από την ζώνη των πλέι οφ ανόδου πληρώνοντας το πρόσφατο ντεφορμάρισμά της. Μία νίκη σε τέσσερα παιχνίδια ο απολογισμός που έχει να κάνει κυρίως με τις αδυναμίες στην άμυνα. Μπροστά ωστόσο έχει ποιότητα και σκόραρε στα 13 από τα 14 τελευταία παιχνίδια. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ.

Η Γκρίμσμπι είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής που φέτος «ακούστηκε» λόγω της πολύ καλή πορείας της στο κύπελλο. Στο πρωτάθλημα έχει ξεμείνει από στόχους, πορεύεται στα μισά της κατάταξης, αλλά δεν χαρίζεται σε αντιπάλους. Μόνο μία ήττα έχει υποστεί στα επτά πιο πρόσφατα ματς. Βρήκε δίχτυα στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια. Πολύ χαμηλά ο άσος σε αυτό το ζευγάρι. Σε ακόμα καλύτερη απόδοση βρίσκουμε τα πιθανά γκολ εκατέρωθεν.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μάνσφιλντ-Γκρίμσμπι Γκολ-γκολ (1,85) ή γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2,45)