ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Γουίκομπ διεκδικεί άνοδο και θα κερδίσει στο Μπρίστολ

Βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ η σημερινή, αλλά η στήλη για μια ακόμα φορά θα κινηθεί σε «υπόγειες διαδρομές», στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας και της Γερμανίας.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Γουίκομπ διεκδικεί άνοδο και θα κερδίσει στο Μπρίστολ

Βασικό σημείο θα αποτελέσει το διπλό της Γουίκομπ που δίνει μάχη ανόδου στη Λιγκ 1 της Αγγλίας κόντρα στη βαθμολογικά άνετη Μπρίστολ Ρόβερς. Από κοντά βάζουμε και το διπλό της Όσναμπρικ στη δύσκολη έδρα της Έσεν, ενώ για κερασάκι στην τούρτα θα βάλουμε τα γκολ στο Μέπεν, επίσης στην τρίτη κατηγορία της Γερμανίας. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για το πρωτάθλημα της Λιγκ 1 στην Αγγλία η Μπρίστολ Ρόβερς υποδέχεται τη Γουίκομπ. Η Μπρίστολ Ρόβερς βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, μετρά δύο νίκες και μία ισοπαλία σε τρία ματς και ξεμπέρδεψε οριστικά με το θέμα της παραμονής. Πλέον οι «πειρατές» μπορούν να σκέφτονται τις καλοκαιρινές διακοπές δίχως άγχος. Προβληματική η έδρα των Ρόβερς, δεν έχουν κερδίσει στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς στο γήπεδό τους.

Η Γουίκομπ δίνει τη μάχη για να μπει στη ζώνη των πλέι οφ και στην κατεύθυνση αυτή η ήττα στο Μπέρτον αποτέλεσε πισωγύρισμα. Έχουν πάντως δύο ματς λιγότερα οι «Γουόντερερς» και αν τα κερδίσουν, θα μπουν στην πρώτη εξάδα της κατάταξης. Ομάδα που συνηθίζει να κρατά χαμηλά τα σκορ, τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ. Αναμένουμε ένα ακόμα κλειστό παιχνίδι, όπου λογικά η ποιοτικότερη και έχουσα κίνητρο Γουίκομπ θα πάρει την καλοπληρωμένη νίκη.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπρίστολ Ρόβερς - Γουίκομπ 2 (2.45)