ΦΩΣ στο στοίχημα: Γκολ και θέαμα αναμένουμε σε ακόμα ένα ματς της Φαμαλικάο

Ιδιαίτερη και η σημερινή μέρα, με ελάχιστες επιλογές από δημοφιλείς χώρες και τα κύπελλα να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Από εκεί, άλλωστε, επιλέγουμε το βασικό σημείο της στήλης, καθώς αναμένουμε γκολ και θέαμα στο ματς της Φαμαλικάο με την Μπελενένσες. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

ΦΩΣ στο στοίχημα: Γκολ και θέαμα αναμένουμε σε ακόμα ένα ματς της Φαμαλικάο

Για το κύπελλο Πορτογαλίας, η Φαμαλικάο υποδέχεται σε νοκ άουτ ματς την Μπελενένσες. Η Φαμαλικάο έχει την ευκαιρία να φτάσει στα ημιτελικά του κυπέλλου Πορτογαλίας, καθώς η πρόκριση παίζεται στην έδρα της, απέναντι σε ομάδα της δεύτερης κατηγορίας. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από «τεσσάρα» από την Μπράγκα, καθώς φαίνεται ότι δεν μπορεί να κοντράρει τους μεγάλους. Οι τρεις ήττες που έχει στις επτά τελευταίες αγωνιστικές είναι από Σπόρτινγκ, Πόρτο και Μπράγκα. Τα τρία από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

Για την Μπελενένσες το κύπελλο αποτελεί πολυτέλεια αυτή τη στιγμή, καθώς δίνει μάχη για την παραμονή της στη δεύτερη κατηγορία. Έφτασε βέβαια στα προημιτελικά, αλλά είχε βατή κλήρωση, ενώ και τώρα το εμπόδιο δεν θεωρείται αξεπέραστο, για μια ομάδα που αν και σε αγωνιστική κλίση έχει την ποιότητα και την φανέλα για να συνεχίσει τις υπερβάσεις στη διοργάνωση. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από διπλό επί της Πόρτο Β’ με το τρίτο γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ, στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Εκτός έδρας οι τέσσερις από τις πέντε νίκες της στη σεζόν. Οι αριθμοί μας οδηγούν στο καλοπληρωμένο γκολ-γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Φαμαλικάο - Μπελενένσες Γκολ-γκολ (2,10)