ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Κάλιαρι του Κλαούντιο Ρανιέρι θα περάσει από τη Μόντενα

Κλασικό πρόγραμμα Παρασκευής το σημερινό όπου η δράση επικεντρώνεται σε μικρότερες κατηγορίες και περιφερειακά πρωταθλήματα. Το βασικό μας σημείο θα αποτελέσει το ακριβοπληρωμένο διπλό της Κάλιαρι στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας. Από κοντά τα γκολ στο ντέρμπι της Κύπρου, ενώ για κερασάκι στην τούρτα βάζουμε την αναμενόμενη νίκη της Ντε Γκράαφσαπ στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Κάλιαρι του Κλαούντιο Ρανιέρι θα περάσει από τη Μόντενα

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ιταλίας, η Μόντενα υποδέχεται την Κάλιαρι. Η Μόντενα δέχθηκε δύο γκολ σε ένα τέταρτο από την Τερνάνα και όταν μπήκε στο ρυθμό του αγώνα ήταν αργά για να σώσει έστω τον βαθμό (2-1). Δεύτερη ήττα στα τελευταία τρία ματς για την ομάδα του Ατίλιο Τεσέρ, που παλεύει αλλά της λείπει η εμπειρία στο ρόστερ για να σταθεί περισσότερο ανταγωνιστικά κόντρα σε ποιοτικούς αντιπάλους. Μόνο μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς.

Η Κάλιαρι ευτύχησε να προηγηθεί της Σπαλ με στατική φάση στο πρώτο τέταρτο, αλλά αντί να κυριαρχήσει, απέφυγε να πάρει ρίσκα και έφθασε σε επαγγελματική νίκη. Μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ο πολύπειρος Κλαούντιο Ρανιέρι και έχει επιδοθεί στο κυνήγι της ανόδου. Διαθέτει την ποιότητα στο ρόστερ για να υποστηρίξει αυτήν την προσπάθεια, αλλά δεν έχει την πολυτέλεια για γκέλες τώρα που πλησιάζει στο στόχο. Αξίζει το διπλό της ομάδας της Σαρδηνίας σε εξαιρετική απόδοση.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μόντενα-Κάλιαρι 2 (2.75)