ΦΩΣ στο στοίχημα: Νίκη σημαίνει είσοδος στην τετράδα για τη Σφαξιέν

Λιγοστές οι σημερινές επιλογές στο κουπόνι, τόσο στα δημοφιλή πρωταθλήματα όσο και στις περιφερειακές λίγκες. Πιο… περιφερειακά δεν γίνεται, από τη στιγμή που βασική επιλογή της στήλης θα αποτελέσει η νίκη της Σφαξιέν στην Τυνησία, που καίγεται για την είσοδο στα πλέι οφ.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Νίκη σημαίνει είσοδος στην τετράδα για τη Σφαξιέν

Τα άλλα σημεία προέρχονται από την Κύπρο, όπου ποντάρουμε στο καλοπληρωμένο διπλό της Ομόνοιας και στην άνετη νίκη της ΑΕ Λεμεσού. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για το πρωτάθλημα της Τυνησίας η Σφαξιέν υποδέχεται την Ταταουίν. Η Σφαξιέν είναι μια παραδοσιακή δύναμη της χώρας, με πολλούς τίτλους στο ενεργητικό της, αλλά τα τελευταία χρόνια αρκείται σε πρωταγωνιστική πορεία δίχως κούπες στο ενεργητικό της. Έτσι κυλά και η φετινή σεζόν όπου δίνει την μάχη για να πλασαριστεί στην πρώτη τετράδα της κατάταξης και να πάρει μέρος στα πλέι οφ τίτλου. Βρίσκεται έναν βαθμό κάτω από την τέταρτη Μπιζερτέν και δύο από τη σημερινή της αντίπαλο, ενώ απομένουν τέσσερα ματς για το φινάλε της περιόδου. Κρατά χαμηλά τον ρυθμό στα παιχνίδια της και τα έντεκα τελευταία παιχνίδια εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ.

Η Τατατουίν είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής που παλεύει για να κάνει την υπέρβαση. Βρίσκεται οριακά στη ζώνη των πλέι οφ, μετρώντας δύο νίκες στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς. Και να μείνει εκτός δεν θα… χαθεί ο κόσμος για μια ομάδα που ξεκίνησε την σεζόν με στόχο την άνετη παραμονή στην κατηγορία. Και αυτή στηρίζεται στην άμυνά της. Τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ. Και σήμερα αναμένουμε κλειστό παιχνίδι, όπου όμως θα μιλήσει η ποιότητα και η φανέλα της Σφαξιέν. Διπλασιάζει το ποντάρισμά μας ο πιθανός άσος.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σφαξιέν-Τατατουίν 1 (2,00)