ΦΩΣ στο στοίχημα: Ευκαιρία νίκης για τη Σταντάρ κόντρα στην υποδεέστερη Έουπεν

Με την ψυχολογία στα ύψη παίζουμε σήμερα τα ισχυρά φαβορί, με την ελπίδα να μας δικαιώσουν και η Σταντάρ Λιέγης και η Κάλιαρι. Οι τολμηροί παίκτες μπορούν να... τσιτώσουν τα εν λόγω σημεία, με νίκες και από ημίχρονο. Για κερασάκι στην τούρτα βάζουμε τα γκολ στο Σεραφείδειο. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!  

ΦΩΣ στο στοίχημα: Ευκαιρία νίκης για τη Σταντάρ κόντρα στην υποδεέστερη Έουπεν

Για το πρωτάθλημα του Βελγίου, η Σταντάρ Λιέγης υποδέχεται την Έουπεν. Η Σταντάρ παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενόμενου στην Αμβέρσα, στο 52’ έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής και μοιραία επέστρεψε με άδεια χέρια στη βάση της χάνοντας εύκολα από την Αντβέρπ (4-1). Έχει χάσει την συνέπεια των πρώτων εβδομάδων, έχει περιοριστεί σε μόλις ένα τρίποντο στα επτά τελευταία ματς και πλέον τίθεται εν αμφιβόλω ο στόχος της τετράδας. Τιμωρημένος ο μέσος Τσίμιροτ, εκτός ο μπακ Ντεβάλ.

Η εντός αναμέτρηση της Έουπεν με την Γκενκ αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας. Στο τελευταίο της ματς, με πέναλτι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, έσωσε την παρτίδα και απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας με 1-1 εκτός έδρας κόντρα στην Λέουβεν. Χωρίς νίκη μέσα στο 2023 για το πρωτάθλημα η ομάδα του Έντουαρτ Στιλ σε τρία παιχνίδια και σίγουρα υπάρχει πίεση καθώς δεν έχει καταφέρει ακόμα να αισθανθεί ασφάλεια, αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία. Παραμένουν εκτός ο μέσος Κεϊτά και ο εξτρέμ Κουκ λόγω τραυματισμών. Να η ευκαιρία για να ξεσπάσει η ποιοτική Σταντάρ Λιέγης. Άσος και άσος από ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σταντάρ Λιέγης-Έουπεν 1 (1,75) ή 1/1 (2,75)