ΦΩΣ στο στοίχημα: Θα ξεσπάσει η Αμπερντίν κόντρα στην αδύναμη Ρος Κάουντι

Εορταστικό πάρτι διαρκείας κάνει η στήλη το τελευταίο διάστημα. Αποκορύφωμα το «τρία στα τρία» στο φύλλο της παραμονής Πρωτοχρονιάς, χάρη στις επιλογές μας από τη Νότια Αφρική.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Θα ξεσπάσει η Αμπερντίν κόντρα στην αδύναμη Ρος Κάουντι

Όσο για την 1η Ιανουαρίου, κάναμε ποδαρικό στην αντίστοιχη διαδικτυακή στήλη του fosonline.gr με ματς από το… Ιράν και τον περίπατο εκεί της Εστεγκλάλ. Φυσικά και δικαιώνονται αυτές οι ιδιαίτερες επιλογές σε σύγκριση με το «μακελειό» που έλαβε χώρα στα δημοφιλή παιχνίδια της Μάντσεστερ Σίτι, της Τσέλσι, της Τότεναμ, τη Μπαρτσελόνα. Οι μεγαλοπαίκτες κλαίνε τα λεφτά τους, καθώς οι μπουκ έκαναν το δικό τους πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε Αγγλία και Ισπανία. Εμείς παραμένουμε μακριά από όλα αυτά και σήμερα θα επιλέξουμε για βασικό σημείο το αναμενόμενο ξέσπασμα της Αμπερντίν στη Σκωτία κόντρα στην αδύναμη Ρος Κάουντι. Από κοντά και η νίκη της Αλ Αχλί στο ντέρμπι του Καΐρου. Για κερασάκι στην τούρτα βάζουμε τα γκολ στο Παραλίμνι της Κύπρου. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για το πρωτάθλημα της Σκωτίας η Αμπερντίν υποδέχεται τη Ρος Κάουντι. Η Αμπερντίν είναι μια ομάδα υψηλού μπάτζετ, με ποιοτικό ρόστερ, όμως ολοκλήρωσε ασθμαίνοντας τις υποχρεώσεις της στο 2022. Τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο παθητικό των «ερυθρόλευκων» που πληρώνουν τα προβλήματα στην αμυντική λειτουργία. Έτσι πάει στράφι η ποιοτική τους επίθεση και η ευχέρεια στο σκοράρισμα. Και οι τέσσερις ήττες εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Βρίσκονται στην τέταρτη θέση, τρεις πόντους πίσω από τη Χαρτς και στοχεύουν σε άμεση επανεκκίνηση.

Η Ρος Κάουντι είναι η πιο αδύναμη ομάδα στη Σκωτσέζικη Πρέμιερ Λιγκ. Χαμηλό μπάτζετ, ανάλογης ποιότητας ρόστερ. Μετρά τέσσερις συνεχόμενες ήττες, με πιο πρόσφατη αυτή στο ντέρμπι ουραγών με 3-0 από την Νταντί Γιουνάιτεντ που την έριξε στην τελευταία θέση της κατάταξης. Πολλά τα θέματα και σε άμυνα και σε επίθεση, δεν βρίσκει λύσεις, οδεύει φουλ για την δεύτερη κατηγορία. Να η ευκαιρία για την Αμπερντίν προκειμένου να επιστρέψει στις νίκες και με εμφατικό τρόπο. Επιλέγουμε τον προφανή άσο, αλλά και να μπουν τουλάχιστον δύο γκολ στο ματς.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Αμπερντίν-Ρος Κάουντι 1 και όβερ 1,5 γκολ (2,10)