ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Κραϊόβα θέλει το Κύπελλο και θα περάσει από το Πιτέστι

Τρελό… πάρτι έστησε και χθες η στήλη. Το βασικό σημείο της Σέπκι Σφάντου Γκεόργκε πέρασε από ημίχρονο με 4-0, ενώ ο άσος και όβερ της Μάριμπορ έφθασε στο… 7-0.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Κραϊόβα θέλει το Κύπελλο και θα περάσει από το Πιτέστι

Σήμερα θα επιμείνουμε με Κύπελλο Ρουμανίας. Σε ματς για την τρίτη αγωνιστική στον τέταρτο όμιλο του Κυπέλλου Ρουμανίας η Άργκες Πιτέστι υποδέχεται την Κραϊόβα. Η Άργκες ξεκίνησε τις υποχρεώσεις στο γκρουπ με δύο σερί ισοπαλίες εκτός έδρας. Τώρα θα παίξει για πρώτη φορά στο Πιτέστι, δίχως πάντως να αγχώνεται για τη διοργάνωση, αφού η προσοχή επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα. Ο κόουτς Κονσταντίν Σουμάχερ καλείται να υπερκαλύψει σημαντικές απουσίες στα μετόπισθεν. Δεν υπολογίζονται ο γκολκίπερ Στρατόν και ο κεντρικός αμυντικός Τούρντα που είναι ανέτοιμοι. Δημιουργεί ευκαιρίες, σκοράρει με ευχέρεια, αλλά παραμένουν τα θέματα στην άμυνα. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τρία πιο πρόσφατα ματς.

Η Κραϊόβα προέρχεται από πικρή ήττα στο τοπικό ντέρμπι με την 1948 στο πρωτάθλημα. Τέταρτο συνεχόμενο ματς δίχως νίκη, καθώς είχαν προηγηθεί τρεις σερί ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις. Η άμυνα αποτελεί το αδύναμο σημείο των φοιτητών. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Ο αρχηγός κεντρικός αμυντικός Μπάνκου υπέστη ρήξη χιαστών και η σεζόν τελείωσε για αυτόν. Το Κύπελλο ενδιαφέρει τους «κυανόλευκους», αναμένεται να χρησιμοποιηθεί βασικό σχήμα. Άλλη κλάση η Κραϊόβα, θέλει το Κύπελλο, μπορεί να περάσει από το Πιτέστι.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Άργκες Πιτέστι - Κραϊόβα 2 (1.85) ή 2/2 (2,85)