ΦΩΣ στο στοίχημα: Πληρώνει καλά η διπλή ευκαιρία του Απόλλωνα Λάρισας στο Πολύκαστρο

Η Δευτέρα είναι ως γνωστόν η αγαπημένη ημέρα της στήλης με υψηλά ποσοστά ευστοχίας. Δεν θέλουμε να χαλάσουμε την παράδοση, βαδίζουμε σε γνώριμα μονοπάτια και επιλέγουμε τη διπλή ευκαιρία του Απόλλωνα Λάρισας στο Πολύκαστρο.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Πληρώνει καλά η διπλή ευκαιρία του Απόλλωνα Λάρισας στο Πολύκαστρο

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ο Απόλλων Πόντου υποδέχεται τον Απόλλωνα Λάρισας.

Και αυτό το εντός έδρας ματς των Ποντίων θα γίνει στο Πολύκαστρο του Κιλκίς. Ο Απόλλων Πόντου έμεινε από νωρίς με παίκτη λιγότερο και ηττήθηκε εύκολα στην αποστολή του στον Βόλο από τη Νίκη. Τρεις ήττες σε τέσσερα παιχνίδια για την ομάδα της Καλαμαριάς που ούτε έδρα έχει, ενώ και το ρόστερ της στήθηκε την τελευταία στιγμή. Ο κόουτς Δημήτρης Καλαϊτζίδης περιμένει περισσότερα στην γραμμή κρούσης.

Ο Απόλλων δεν μπόρεσε να σταθεί ανταγωνιστικά στο ντέρμπι της Λάρισας και ηττήθηκε δίκαια από την ποιοτικότερη ΑΕΛ. Η ομάδα της Φιλιππούπολης παίρνει αποτελέσματα κόντρα σε αντιπάλους που είναι κοντά στα κυβικά της, αλλά απέναντι σε ποιοτικούς αντιπάλους δυσκολεύεται να σταθεί ανταγωνιστικά. Και φέτος στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Ζητούμενο παραμένει η βελτίωση στην άμυνα για τους «μπλε». Πολύ χαμηλά ο άσος σε ένα ισορροπημένο ζευγάρι. Πληρώνει η διπλή ευκαιρία των Θεσσαλών.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Απόλλων Πόντου - Απόλλων Λάρισας Χ2 (2,35)