ΦΩΣ στο στοίχημα: Να η ευκαιρία για τον Γκάρεθ Μπέιλ και τους «δράκους» της Ουαλίας

Χρυσοφόρο αποδείχθηκε το πέρασμα που κάναμε χθες από τη Σλοβακία. Τα γκολ στην Μπρατισλάβα επιβεβαιώθηκαν από το πρώτο ημίχρονο, το ίδιο και ο άσος της Ντουνάισκα. Σήμερα ανοιγόμαστε σε διάφορα μέτωπα. 

ΦΩΣ στο στοίχημα: Να η ευκαιρία για τον Γκάρεθ Μπέιλ και τους «δράκους» της Ουαλίας

Από το Μουντιάλ παίρνουμε την νίκη της Ουαλίας κόντρα στο… σοκαρισμένο Ιράν. Στο Καυτανζόγλειο επιλέγουμε τα γκολ, ενώ στην Πάφο ποντάρουμε στη χρυσοπληρωμένη ισοπαλία. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για τη δεύτερη αγωνιστική του Μουντιάλ, η Ουαλία αντιμετωπίζει το Ιράν στην πόλη Αλ Ραγιάν του Κατάρ. Η Ουαλία αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο με τις ΗΠΑ και ήταν μάλλον τυχερή που δέχτηκε μόνο ένα γκολ. Στην επανάληψη όμως και μετά τις αλλαγές του κόουτς Ρομπ Πέιτζ, παρουσιάστηκε βελτιωμένη, κέρδισε μέτρα, πίεσε και κατάφερε να επιβραβευτεί στο φινάλε με γκολ πέναλτι του εμβληματικού Γκάρεθ Μπέιλ (1-1). Θετική κρίνεται η πρεμιέρα στην επιστροφή της στην παγκόσμια σκηνή μετά από 64 χρόνια. Κομβική η αναμέτρηση με το Ιράν καθώς ολοκληρώνει την παρουσία στον όμιλο κόντρα στο φαβορί για την πρωτιά Αγγλία.

Όλα πήγαν στραβά για το Ιράν στην πρεμιέρα κόντρα στην ισχυρή Αγγλία. Οι Ασιάτες βρέθηκαν από νωρίς σε θέση άμυνας, ενώ στο 20’ είδαν τον βασικό τερματοφύλακα Μπεϊρανβάντ να βγαίνει νοκ άουτ λόγω τραυματισμού. Μετά το πρώτο γκολ κατέρρευσε, έκλεισε το ημίχρονο με 3-0 και μοιραία οδηγήθηκε σε συντριβή (6-2). Ήττα εντός προγράμματος πάντως κόντρα στο φαβορί του ομίλου, θα παίξει ρέστα στις πιο βατές αναμετρήσεις που απομένουν. Δεν έχει ξεπεράσει ποτέ τη φάση των ομίλων σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Καλύτερα τα δείγματα γραφής της Ουαλίας, σε κατάσταση σοκ το Ιράν, υπερδιπλασιάζει το ποντάρισμά μας ο άσος.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ουαλία-Ιράν 1 (2,10)