Μονόδρομος η νίκη για την Αλντοσίβι

Για το πρωτάθλημα της Αργεντινής η Αλντοσίβι υποδέχεται τη Σεντράλ Κόρδοβα.

Μονόδρομος η νίκη για την Αλντοσίβι

Το σκορ τα λέει όλα για την εικόνα που είχε η Αλντοσίβι στην αναμέτρηση με την Αρσενάλ (3-0). Ένα ακόμα πλήγμα για την ομάδα του Σομόζα που παραμένει στις επικίνδυνες θέσεις του ειδικού πίνακα υποβιβασμού και με την εικόνα που έχει δύσκολα θα αποφύγει το μοιραίο. Με ήττες έβγαλε τα τέσσερα τελευταία της όπου όλες ήταν over 2,5 γκολ. Με over 2,5 γκολ έβγαλε τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εντός έδρας ματς.

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Σεντράλ Κόρδοβα απέναντι στην Χιμνάσια που παλεύει για τον τίτλο. Ο αντίπαλος πίεζε πολύ ψηλά και η ίδια άντεξε, βρήκε αντεπιθέσεις και σε μια από αυτές στις καθυστερήσεις έβαλε και το γκολ της νίκης (1-0).

Η ομάδα του Μπάλμπο έβγαλε με νίκες τα δύο σερί εντός έδρας απέναντι σε δυνατές ομάδες όπως οι Χιμνάσια, Γοδόι Κρουζ, με τις οποίες πήρε και βαθιά ανάσα αναφορικά με την παραμονή της στην κατηγορία βάση του ειδικού πίνακα υποβιβασμού. Εκτός έδρας ωστόσο είναι ευάλωτη και μετρά τέσσερις ήττες στις πέντε πιο πρόσφατες αποστολές. Να η ευκαιρία για να πάρει τη νίκη που τόσο έχει ανάγκη η Αλντοσίβι.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Αλντοσίβι-Σεντράλ Κόρδοβα 1 (2,75)