ΦΩΣ στο στοίχημα: Σε σούπερ φόρμα η Ρόζενμποργκ, θα περάσει νικηφόρα και από το Χάουγκεσουντ

Κυριακάτικο πρόγραμμα σημαίνει πάνω από 200 ματς διαθέσιμα για στοιχηματισμό. Για να μη χαθούμε στο μέτρημα, κάνουμε επιλογές από την Ελλάδα (τα κόρνερ του Άρη), την Κύπρο (τα γκολ στη Λεμεσό), ενώ ελπίζουμε να μας πληρώσει ξανά η Ρόζενμποργκ, που θα αποτελέσει το βασικό μας σημείο. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Σε σούπερ φόρμα η Ρόζενμποργκ, θα περάσει νικηφόρα και από το Χάουγκεσουντ

Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας η Χάουγκεσουντ υποδέχεται τη Ρόζενμποργκ. Η Χάουγκεσουντ διάγει καλό αγωνιστικό φεγγάρι τον τελευταίο μήνα. Με τέσσερις νίκες σε έξι ματς

όχι μόνο βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά αρχίζει να παίρνει και αποστάσεις ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος. Αποφασιστική κόντρα στην Τρόμσο σε ματς όπου έπεσαν κορμιά, πήρε την πολύτιμη νίκη. Ζητούμενο για τους «γλάρους» παραμένει η βελτίωση στην αμυντική λειτουργία. Τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

Το φρόνημα των παικτών της Ρόζενμποργκ δεν κάμφθηκε από την ήττα στο Τρόμσο, αφού επέστρεψε με εξαιρετική εμφάνιση και ευρεία νίκη κόντρα στη Στάβανγκερ. Η ομάδα από το Τροντχάιμ αγωνίζεται φουλ επιθετικά, δημιουργεί ευκαιρίες και σκοράρει με άνεση, αλλά από την άλλη πλευρά δυσκολεύεται να κρατήσει καθαρή εστία. Και τα έξι πιο πρόσφατα ματς έχουν εξελιχθεί σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Έξι νίκες στα επτά τελευταία παιχνίδια ο έξοχος απολογισμός. Ηρέμησε πλέον η Χάουγκεσουντ, τέρμα… γκάζια από τη Ρόζενμποργκ. Πληρώνει καλά το διπλό.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Χάουγκεσουντ - Ρόζενμποργκ 2 (2,15)