Με φόρα η ΑΕΚ Λάρνακας

Για την πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Κύπρου η ΑΕΚ Λάρνακας υποδέχεται τη Δόξα Κατωκοπιάς.

Με φόρα η ΑΕΚ Λάρνακας

Η ΑΕΚ Λάρνακας πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν, κατέλαβε τη δεύτερη θέση και για πρώτη φορά στην ιστορία της συμμετείχε σε προκριματικό Τσάμπιονς Λιγκ. Αποκλείστηκε από τη Μίντιλαντ στα πέναλτι και συνέχισε στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου την Πέμπτη κέρδισε ξανά την Ντνίπρο (3-0) και πέρασε στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

Έχει ήδη δώσει έξι ματς εκτός των συνόρων σε υψηλό επίπεδο. Η μέχρι τώρα εικόνα των «κυανοκίτρινων» έρχεται σε συνέχεια της περασμένης περιόδου. Φουλ επίθεση, αλλά και θέματα στην άμυνα.

Η Δόξα πέρασε δύσκολες στιγμές πέρυσι, αλλά εν τέλει πέτυχε τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Αυτή είναι και φέτος η επιδίωξη της ομάδας από την Κατωκοπιά σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, με τον ανταγωνισμό να ανεβαίνει και στη μάχη της παραμονής.

Ο Πορτογάλος κόουτς Ρικάρντο Τσέου ανέλαβε προ δύο εβδομάδων και τρέχει για να προλάβει να ετοιμάσει την ομάδα σύμφωνα με τα θέλω του. Έγιναν προσθαφαιρέσεις το ρόστερ, δεν προκύπτει ιδιαίτερη ενίσχυση. Θα κερδίσει η ποιοτικότερη ΑΕΚ. Αξίζει ο άσος από ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΕΚ Λάρνακας - Δόξα Κατωκοπιάς 1/1 (2,15)