«Φορτώνεται» ο άσος της Παρτιζάν

Η Παρτιζάν υποδέχεται την ΑΕΚ Λάρνακας για τα προκριματικά του Europa League. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας. 

«Φορτώνεται» ο άσος της Παρτιζάν

Η Παρτιζάν υποδέχεται την ΑΕΚ Λάρνακας για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, στη ρεβάνς του 2-1 υπέρ των Κυπρίων. Οι Σέρβοι προηγήθηκαν στη Λάρνακα, αλλά η ΑΕΚ κατάφερε και γύρισε το παιχνίδι, παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης. Η νίκη είναι μονόδρομος για την Παρτιζάν, καθώς βρίσκεται υπό πίεση, δεδομένου ότι λείπουν τα θετικά αποτελέσματα και στο πρωτάθλημα Σερβίας, όπου έχει μία νίκη σε 4 ματς και μάλιστα εκτός έδρας. Στη διάθεση του προπονητή Στόλιτσα θα είναι και ο Αντρίγια Πάβλοβιτς, τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Από την άλλη, η ΑΕΚ Λάρνακας έδειξε σφυγμό στο πρώτο παιχνίδι, όταν και βρέθηκε πίσω στο σκορ και πάει με αισιοδοξία στην καυτή έδρα της αντιπάλου της. Όλα τα φετινά της παιχνίδια, είτε φιλικά είτε επίσημα είναι γκολ-γκολ και για να πάρει την πρόκριση θα πρέπει να διορθώσει κάποια... θεματάκια που έχει αμυντικά.

Οι υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Κύπρου ξεκινούν την 21η Αυγούστου, ενώ τον περασμένο Ιούλιο αποκλείστηκε από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Μίντιλαντ, παρά το γεγονός ότι πήρε ισοπαλία στη Δανία (ηττήθηκε 1-2 εντός έδρας). Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα βρίσκεται στη Σερβία η ομάδα του Ισπανού τεχνικού Χοσέ Λουίς Όλτρα. Ισπανός είναι και ο διαιτητής του αγώνα (Σάντσεθ).

ΠΡΟΤΑΣΗ

Παρτιζάν – ΑΕΚ Λάρνακας 1 (1.65) ή 1/1 (2,55)